Long live Rock ´n Roll

Igår kom ett paket från mamma med lite saker, bl a sånt som vi inte fick plats med i väskorna när vi åkte hem i januari, lite gottis mm. Räknade med en leveranstid på 4-5 veckor då posten här ju är segare än kola så döm om min förvåning när det kom efter bara 2 veckor. Wow, nån har fått eld där bak.

I paketet fanns även en t-shirt jag beställt till Alex från en av mina bloggvänner som har en webshop. Den var precis så tuff och snygg som jag väntade mig och Alex gav den alla tummar upp.

Sugen på en likadan eller kanske en i en annan färg? Besök då The Bull of Scandinavia webshop. Finns tuffa t-shirts för både vuxna och barn, män och kvinnor.

Denna morgon bjuds Alanya på städväder. 12,8 grader, mulet och regn. Åskan mullrar uppe i bergen.

God morgon!

 

This entry was posted in Allt & Inget, Bloggvärlden, Väder. Bookmark the permalink.

11 Responses to Long live Rock ´n Roll

 1. Hebbe says:

  Mors,,Nudlar gillar jag,mest äggnudlar…Det smakade bra mycket bättre med en öl,i stället för det billiga vinet dagen före…Tuff T.tröja till lilleman..Här kom kylan igen men solen är uppe sådet blir säkert en fin/bra dag..Haé Kram.

 2. Sita says:

  God morgon. Det t-shirten var tuff. Ha det gott med städningen. Här kommer solen men det är kallt. Snön smälter inte så fort som jag vill. Kram

 3. Yvonne says:

  Godmorgon! Kul för Alex att få en ny tröja.Svar. ja deras kök blir fint en hos dom.Dom får stå ut med röran nu.. Kram!

 4. Gilla says:

  Det var verkligen en tuff t-shirt han fick. Men det är inget för mig. Jag är för gammal. Men jag förstår att den kan falla en yngre på läppen.

  Sv: Din kommentar var just en sådan jag ville ha. Smaken är som baken…. Men det är inte fel att prova, för du har ju inte sett just DEN kaninen förut.

  Det broderiet är färdig nu, men inte namnet på det. Jag ska göra tre till mina barnbarn. Den äldste gifte sig i somras och det fick jag inte veta då. Nu ska först hans lillasyster gifta sig i sommar och hans lillebror i augusti. Vi har fått inbjudan till det sista bröllopet. Då tyckte jag att alla tre ska få varsin tavla. Det kommer ju att se annorlunda ut, när det är struket och inramat. Så nu delar vi på en hemlighet. Jag kan ju inte skriva det i min egen blogg om nån av dom läser den genom FB.

  Kram/Gilla

 5. Mamma says:

  Visst är tröjan jättetuff. Tuff tröja till tuff kille 🙂
  Och mattan du gjorde blev ju kanonbra! Så himla gosig!
  Puss o Kram från ett Gbg där det just nu virvlar nån vit skit i luften som jag väljer att inte låtsas om. Våren är ju här nu så sånt ska inte förekomma!
  Ha en bra måndag!

  • Sand mellan tårna says:

   Tackar 😀
   Ja, Alex gillar tröjan starkt.
   Haha aj då, virvlar det skit i luften. Blunda och tänk på sommar och sol så kanske det försvinner 😉
   Puss o kram och ha en fin dag.

 6. Snygg t-shirt!!
  Mina föräldrar skickade paketet från Sverige em och det kom hit redan på fredag!! Nån gång har det tagit 10 dagar men en vecka brukar vara vanligt.

 7. carina says:

  Wow den var hel cool 🙂
  Här skiner solen även denna dag!
  Kramen på dig♥

 8. Fina Frun says:

  Vilken tuff T-shirt!

 9. Micke says:

  En riktigt cool Tee! 🙂
  Sorry att jag inte svarat på dina kommentarer, är helt slut här hemma. Ska försöka svara på alla imorgon. 🙂

Kommentera