Uppställning!!

Idag var vi och kollade när Alex tränade. Efter träningen kom en kille med massa tröjor barnen skulle sätta på sig sen var det uppställning med reklambanderoll för fotografering…

Tröjorna dom satte på sig är med denna möbelfirmas reklam. Sen fick dom ta av sig tröjorna igen och lämna tillbaka dom till tränaren.

Igår när vi käkade efter träningen kom Umuts pappa förbi och pratade lite. Frågade Alex om han glömt Umut och jag har tänkt samma då dom inte lekt på länge. Inte att Alex glömt honom men att Umut kanske tror det. Vi var där första dan på vinterlovet men då skulle dom åka bort hela lovet till hans pappas hemstad så då blev det ingen lek sen är det fullt upp med skola på veckorna och fotboll på helgerna så det har inte funnits tid. Alex sa att han spelar fotboll och Umuts pappa tyckte att han kan ju spela med Umut, fattade nog inte riktigt att Alex tränar i ett lag. Det blev iaf lite prat om att vi kan hämta Umut efter Alex träningar. Något vi gjorde i dag sen blev det parkhäng med Catarina och Janet i det härliga vädret.

Jag, Hasan och Alex hade tänkt åka och käka efter parken och vi hade sagt till Umuts föräldrar att vi kommer hem med honom halv fem-fem men när jag ringer Hasan när vi är redo att gå från parken runt halv fem säger han att Umuts pappa ringt och sagt att dom åker iväg en sväng.

Jaha…Jag tog barnen till kontoret sen tog vi barnen med oss och käkade lite snabbt på Kale Market och strax efter vi var klara där ringer Umuts pappa och säger att dom är hemma igen. Då var klockan 17.30.

Nu sitter liten herre i duschen och för ett väldans oväsen, sjunger och vrålar för hela området. Ska snart ta ut honom därifrån innan han blir ett russin sen lockar soffan.

This entry was posted in Alex fotboll, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

8 Responses to Uppställning!!

 1. Härligt att du äntligen fick komma och se träningen igen!!! 🙂

 2. Sita says:

  Vad får dom betalt för att fota sej med dom tröjorna. Det skulle dom fått i Sverige. Nu har vi -3 här igen. Kram

 3. Roggan says:

  Det är ju sådant som händer i livet. Nya grejer som dyker upp hela tiden. Kram

 4. Aurora says:

  Bra att de lär sig att man får offra lite för att fotbollen kostar. kram

 5. Veiken says:

  Russin är gott Alex russin är nog inte dumt det heller! 🙂
  Umut får väl börja i samma lag som Alex! 🙂

 6. Fenixmona says:

  Inte lätt att få tiden att räcka till för Alex. Kanske Umut förstod det om inte hans pappa förstod. Kanske Umut också kan börja att fotbollsträna…Kramiz

 7. Ama de casa says:

  Inte lätt att få tiden att räcka till alla gånger, men sina vänner glömmer man ju inte.
  🙂

 8. Fina Frun says:

  Ser ut som värsta proffslaget 😀 Vad synd att de inte fick behålla tröjjorna.

Kommentera