Nu är den här

Våren alltså! I Sverige säger man väl att temperaturen ska vara över nollan 7 dygn i sträck så med svenska mått mätt har den aldrig varit borta.

Hela denna veckan har vi haft jätte härligt väder och framför allt igår kändes det att temperaturen stigit. Solen kom fram efter den lite molniga morgonen och det var riktigt varmt och skönt i luften. Fortfarande kl 16.30 var det över 18 grader ute.

Såg flera stycken turister hänga ut badhanddukar och badkläder på hotellbalkongerna. Badsäsongen verkar startat men inte för mig. Alldeles för kallt i vattnet. Maj är en bra månad att ta första doppet i så det är en tid kvar.

Fredag igen och en härlig helg att se fram emot. Alex ska ju har roligt 100 dagars party på skolan idag och ni kom med många bra tips om vad han kunde ta med som var 100. Tack för det! Ballongerna var toppen och vi har massor av ballonger här hemma. Köpt en mega stor påse för ganska länge, en bra att ha grej men det har tagits ballonger där då och då så när jag räknade fanns det bara 73 så det fick bli Haribo sega nallar.

God morgon!

This entry was posted in Alex skola, Väder. Bookmark the permalink.

9 Responses to Nu är den här

 1. Hebbe says:

  Mors,,Ja där ser du vad som händer när du svalt tuggummit,och lägger av en brakare..
  Alex får säkert en kulig 100 dagars fest på skolan…
  Det ser nästan ut som solen tänker visa sig här i dag,,seså ta en kopp kaffe till nu.Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Mors,,ja solen kommer säkert,,det är bara en kraftig molnstrimma i kanten som den måste passera först,,Snar på gåtan kommer fram emot kvällningen..Haé Kram.

 3. Hit har våren också hittat nu, underbart!! 🙂 Hoppas Alex får kul på sitt 100 dagars party!!

 4. Mamma says:

  God Morgon!
  Haribonallar var väl bra- inte så stort och inte så tungt.
  Önskar er en riktigt go helg!
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Nallarna var perfekta och Alex var inte den enda som hade snask med sig. Nog många ungar som kommer hem med utflugna byxknappar efter vad Alex berättat om denna dag 😉
   En go helg till dig med.
   Älskar dig!
   Puss o Kram!

 5. Ama de casa says:

  Här är det också vår då i såna fall, men i år har det varit kallare än någonsin. Just över nollan en låååång tid. Men i alla fall ÖVER nollan 🙂
  Gomorron!

 6. Fina Frun says:

  Hoppas att Alex får en toppen-kalas-dag i skolan idag!
  Här i gbg är det ljuvligt soligt idag också och bäst av allt – ingen is och snö kvar!

 7. Gilla says:

  Det känns inte som vår än faktiskt, men nog är det bättre väder ett tag åtminstone. Så det får vänta med baden ett tag till för oss.

  Sv: Sånt är det när en av kunglig börd föds och jag tycker att det är roligt, royalist som jag är. Nu bör de få vara i fred att tag och lära känna sin lilla bebis. Alla nyfödda är ju välkomna till världen.

  Kram/Gilla

 8. Sita says:

  Hejsan. Tänk att våren är hos dej. Snart är den här med. nu kl halv 5 är det +5.5 grader. Kram

Kommentera