Jagad för pengar

Åren innan vid denna tiden på året har vi åkt ut till Alex skola för att kolla med betalning inför nästa läsår. Ju tidigare man betalar desto högre rabatt får man.

Idag hade skolan ringt Hasan och vill träffa honom imorn på eftermiddagen för att prata om nästa läsårs avgift.

Känner oss inte alls jagade och som om någon är ute efter våra pengar…inte alls…

Ska bli spännande att se vad avgiften blir för nästa läsår (eller inte)…

Sen har jag nog haft det lite för bra idag. Först drygt 2 timmars ompyssling på hamam med skrubb, tvätt, massage, ansiktsmask sen god lunch i solen i trevligt sällskap. Hem och tog en dusch, ja en dusch efter hamamet, måste få ur all olja man har i håret. Sen lite soffläge och en kaffe.

Alex ville ha pannkakor idag så innan han kom hem ställde jag mig och stekte det. Under tiden en pannkaka steks häller jag upp nytt vatten till Slash och lite mat. Ställer mig sen vid stekpannan och hör det droppar. ??? Tittar mot vattenskålen, nä inget dropp där. Tittar 2cm från mig på diskbänken…

Oj då, jag har visst vält ut en liten platskanna (2,5-3dl) jag brukar hälla smet i då det är lättare att hälla från den än från bunken.

Rinner så fint ner utmed diskmaskinen och gör en fin kladdig pöl på golvet som Slash snabbt hjälper mig att få upp genom att ställa sig i det och slicka upp det han inte står i.

Sen knatar han mätt och belåten iväg och gör fina tassavtryck lite här och var på vårt schackfärgade klinkers golv. Han var noga med att gå bara på dom svarta rutorna.

Efter sprang jag med en trasa!

Nu tar i alla fall jag helg och inget kan stoppa mig!

This entry was posted in Alex skola, Lyxhustruliv, Slash, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

10 Responses to Jagad för pengar

 1. Hebbe says:

  Ha Ha vilken go kompis han är Slash,,helskön,,Jag åker ner till Vreta i morgon Snooztid..Haé så bra du kan Kram.

 2. Ama de casa says:

  Haha! Den katten kommer att ge dig grått hår i förtid 😀

  Om man har råd så verkar det ju verkligen vara rätt skola. Smart av dom att håva in pengarna tidigt med hjälp av rabatter.

 3. Hahaha bra att du har Slash som sysselsätter dig!! Nu ska min vovve få sysselsätta mig med en liten promenad! Tur att man har djuren! 😉

 4. Sita says:

  Slash är en toppenkille. Du behöver inte vara arb.lös. Kram

 5. Carola says:

  hehe han verkar vara en riktig gobit den där Slash…;) själv hade jag krypit in i täcket igår, bara nästippen stack fram eftersom jag frös så vansinnigt…tror du inte våran Gustav lyckades med konststycket att peta in nosen o ge mig en puss iaf….den katten e makalös…får han inte pussas blir han vansinnig o småklöser en med tassen tills man pussas tillbaka….

 6. eva says:

  Nya upptåg varje dag!!!

 7. Roggan says:

  Men visst gjorde Slash ett litet bra jobb ändå. Kram

 8. vuxenmamman says:

  Jag måste också hålla helg nu……ska bara hämta en son i stan i natt….han sa tidigast halv fyra och senast halv sex…..blir du trött??? Det blir jag.

  KRAM

 9. Söt kisse ni har =) gör lite galna grejer som ni ler åt, kanske inte på en gång, men sen =)
  Underbart det skulle vara med hamam… skulle behöva det nu.
  Ha en härlig helg.
  Kram M

Kommentera