Lördagsmys

Ikväll frossar vi i…

våfflor. Å nu kan jag göra riktiga våfflor.

Skrev ju ett inlägg i höstas när jag försökte göra våfflor i toastmakern och det blev bara pannkaka av det. Funkade inte alls som jag tänkt. Kollade på Kipa här efter våffeljärn och det fanns men dom passade inte alls min smak. Men så i julklapp fick jag…

Detta snygga våffeljärn från OBH Nordica (älskar deras design) av mamma. Vi har redan invigt det. Gjorde vi inte så långt efter vi kom hem och det blir så bra och goda våfflor.

This entry was posted in Familjeliv. Bookmark the permalink.

9 Responses to Lördagsmys

 1. jeanette says:

  Men sluta att läska mig hela tiden ;), först äppelpajen och nu våfflor….Åh!!!!

 2. Sita says:

  O så gott, Jag vill oxå ha. Kram

 3. Louise says:

  Åh, jag tänkte precis fråga dig när jag såg våffelbilden bara om du hade köpt våffeljärn i Sverige eller i Turkiet. Men frågan är om jag får plats med detta i resväskan hem. Hm…mixern eller våffeljärn…det är frågan. Kanske får vänta ett år. Eller ha koll om någon åker med tomma väskor under sommaren ner.
  Våfflor är ju så himla gott verkligen. Förra året när jag var i Sverige så hade dom provsmakning på Ica Maxi…hade inte mamma varit med så hade jag kunnat stå där hela dagen tror jag haha.

  Kramar Louise

 4. camilla says:

  Åh vad sugen jag blev på våfflor nu då! med sylt o graedde,mums! sjaelv frossar jag i glass ikvaell, ( trots att det aer vinter…=) )

 5. Roggan says:

  Så gott ni ska äta. Kommer ihåg ditt inlägg om våfflorna då. Kram

 6. Gott med våfflor….jag köpte ett här men ska köpa ett från Sverige nästa gång. Blir fyrkantiga tjocka våfflor, inte tunna frasiga. Köpte ett likadant våffeljärn som du har till mamma i julklapp så tror nog det blir ett sånt eftersom du också tycker det är bra 🙂

 7. Mumms det är ju inga fel alls.
  Ska nog göra det någon dag, Tack för tipset =))
  Ha det bäst
  Kram M

 8. Fina Frun says:

  Jag förstår att ni njuter 😀

 9. Ama de casa says:

  Våfflor är himla gott det 🙂

Kommentera