Fredagsmys…

…börjar nu!

Äppelpaj!

Har inte gjort paj på minst 8 månader. Hur jag vet det? Jo för när jag skulle ta fram pajformen hittade jag den inte. Letade överallt i köket och gav sen mig på att leta i alla andra rum. Vi bor ju inte i ett slott direkt så man tycker ju man borde sett den om den använts till annat. Hittade den inte. Tänkte att den finns kanske på kontoret. Ibland är jag snäll och gör nåt gott till grabbarna.  Eller att den gått sönder men det kunde jag inte komma ihåg nåt om. Så det fick bli i en annan form. *hoppas hoppas* den smakar lika gott.

Kunde inte släppa det här med var formen tagit vägen och fortsatte fundera. Då slog det mig att vid midsommar gjorde vi (Bitte) Janssons frestelse i den och det som blev över tog Katrin med hem så formen finns nog hos henne.

Pust, mysteriet löst och jag kan sova gott inatt.

Trevlig kväll gott folk!

This entry was posted in Familjeliv. Bookmark the permalink.

12 Responses to Fredagsmys…

 1. Gilla says:

  Det finns väl inget mer irriterande, när man inte hittar vad men behöver. Men det löst sig ju som väl var.

  Sv: Koftan är ju rätt tunn, men den är faktiskt fordrad också, så det gjorde verkligen nytta.

  Kram/Gilla

 2. Ama de casa says:

  Mmmm… Vad gott! Skönt att du löste mysteriet 🙂

 3. Monica says:

  Äppelpaj……nu blev jag sugen på att göra en själv:)
  Trevlig kväll på er med!

 4. Åh va gott med paj och glass….kanske ska slänga ihop en paj när jag kommer tillbaka!?
  Ha en trevlig kväll och njut av pajen! 🙂

 5. Aurora says:

  Mums vad gott. Och med lite vaniljsås till. eller glass.

 6. eva says:

  Å vad det ser gott ut! Jag har en citronkaka i ugnen alltid något:)

 7. Roggan says:

  Inte ofta jag äter sådana söta grejor, men visst fasen smakar det gott. Kram

 8. Hebbe says:

  Hej du,,ja det borde gå bra med yougurt i stället,tror hag ska prova det nästa gång,,skönt att du lösta formmysteriet..Haé Kram.

 9. Pia F says:

  Ser gott ut, här blev det chokladmousse! 😀

Kommentera