Tycker till

Idag finns nog ett och annat blogginlägg att läsa där folk tyckt till om melodifestivalen. Alex var grymt taggad igår och förväntningarna var höga. Jag var inte lika taggad och hade väl inga förväntningar heller. Melodifestivalen kan man både ha och mista enligt mig.

Det första han säger när han ser och hör Sean Banan är pajas och inget ord var väl mer passande.

Sömnigt, tråkigt och värdelöst dåliga låtar men sen kom Dead by April och det blev genast bättre.

Sen blev det sömnigt, tråkigt och värdelöst igen. När alla artister framfört sina låtar föll vår röst på Dead by April fast vi svt world tittare inte kunde rösta.

Det gick ju vägen ändå och dom tog sig direkt till Globen. Tycker även det var rätt att Loreen fick en finalplats. Resten slänger vi i soporna och maler ner till stoft tycker jag.

YouTube Preview Image

God morgon från ett soligt Alanya!

 

This entry was posted in Musik, Väder. Bookmark the permalink.

5 Responses to Tycker till

 1. Sita says:

  God morgon. Jag tittar inte på det programmet längre. Kan lika gärna sova. Lite mildare här idag men ändå kallt -15 grader. Idag är det 5 år sedan jag tog min sista cigg. Kram

 2. Yvonne says:

  Godmorgon! Jag såg inte melodifestivalen.. Jag misslyckas alltid med dom blommorna.Ha en bra dag! morgonkram!

 3. Ama de casa says:

  Jag är ju beroende av schlagern och kan inte låta bli att titta. Men min röst var inte på dom som gick vidare…
  🙂

 4. Det var längesedan jag såg det nu, tycker dom har förstört det helt. Läste dom i tidningen att det finns en tredje chansen nu….oj oj oj!! Kommer de nånsin ta slut? Men Eurovision tycker jag kan vara kul att se..!!

 5. Hebbe says:

  Ja du,,inget kan jag säga till försvar heller..om inte det duger med tillfällig ”Hjärnblödning” vet inte hur Karina blev Katarina,,Hoppas vi är vänner ändå (ler)..Kramen

Kommentera