Frusen fotbollsmorsa

Var inte säkra på att det skulle bli någon träning idag då det småregnade imorse men sen klarnade det upp lite och det blev av.

Två killar redo att spela boll.

Jag och Hasan körde dom dit och stannade kvar. Uppehåll men fy så kallt. Det blåste nordanvindar och jag blev mer och mer en isbit. Nu kan man ju titulera sig fotbollsmorsa och det klingar inte alls dumt och jag är inte den enda mamman i världen som stått vid sidan av och huttrat. Många som kan känna igen sig i detta. Hasan ville gå och sätta sig i bilen för han frös lika mycket han men jag sa att så här är livet för sportföräldrar så don´t move. Han bara skrattade men stod kvar.

YouTube Preview Image

Jag blir lika glad och varm i hjärtat varje gång vi kommer till träningen. Så fina killar, underbara mot varandra. Jag ser mer och mer på Alex för varje gång hur bra han trivs. Nu vågar han ta för sig mer och ger sig in i närkamper när dom spelar ”match”. Att han blivit så bra kompis med Samet gör sitt till. Nu har han liksom en extra nära kompis i laget. Han verkligen älskar detta!

Efter träningen tog vi dom till Kale Market för lite mat…

Fick sen sära på dom ganska bestämt. Dom ville fortsätta leka men båda behövde hem och duscha, byta kläder och vila lite. Blev ju sent i säng igår och båda vaknade dom alldeles för tidigt för att ha somnat så sent. Dom ska ju träffas ikväll igen när dom ska med sina pappor som ska spela fotboll. Samet vill sova här inatt också och för oss får han gärna det om han får för sina föräldrar. Blir det så får jag bädda lådan så dom kan sova i samma rum. Hur mycket sömn det nu blir då…

This entry was posted in Alex fotboll, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

13 Responses to Frusen fotbollsmorsa

 1. Mamma says:

  Så himla roligt för honom! Visade filmklippet för Ronny och han nämnde då att han känner en svenska spelare, Johan Elmander som spelar i Galatas vad det nu heter mer……….. Vet Alex vem det är?
  Puss och en värmande Kram till fotbollsmorsan!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja gud, han älskar det 🙂 Det riktigt strålar om honom.
   Galatasaray heter laget du tänker på men Alex vet inte vem Elmander är men när jag sa att Ronny känner honom och att han spelar i galatasaray svarade han coooolt 😉
   Messi är favoriten och han spelar i Barsa som Alex säger (slang för Barcelona). Fenerbahce är hans favoritlag här. Han har väl inget val med tanke på hans farbror 😉 Men det är ok, dom är ju blå/gula i färgerna.

   Tack, den värmande kramen togs tacksamt emot.
   Puss o Kram tillbaka!

 2. Veiken says:

  Visst har jag frusit vid fotbollsplaner över halva Sverige, men du har väl ändå en massa plusgrader? Kom igen när du stått ute i 2 plus eller liknande plus regn och blåst då är du en riktig fotbollsmorsa 😉

 3. Fina Frun says:

  Spagetti bolognese ? Min favoritmat! Blev det övernattning för kompisen?

 4. Kul att dom verkar trivas så bra ihop och att han fått en kompis i fotbollen!! 🙂

 5. vuxenmamman says:

  JA fy fasiken vad jag har frusit. Jag har till och med varit lagledare i ett lag…..frös som en hund hela våren och hösten. Men på sommaren var det härligt och kul!

 6. Ama de casa says:

  Så roligt för Alex med nya kompisen och fotbollen. Lite värre för dig som får stå och frysa… 😉

 7. Louise says:

  Men åh, det låter ju helt underbart gott. Haha det är kanske en av anledningarna till varför man borde flyga med THY lite oftare faktiskt. För när allt kommer omkring, när man har betalat alla onödiga utgifter för sin biljett (som administratift arbete på en hemsida…?)så blir det samma pris men mycket bättre service på THY. Längtar nästan lite nu tills jag ska ut och flyga när du skrev det här om maten 🙂
  Det lämnas en hel del böcker till oss i butiken och till hotellet bredvid så jag har hittat ett par riktigt bra böcker som jag kanske aldrig skulle läst innan. Men jag läser alltid mycket på sommaren och knappt något på vintern. Antagligen mitt sätt att koppla av och komma ifrån jobb och turisttänket kan jag tänka mig. Har du någon/några böcker att rekomendera som du verkligen har fastnat för? Gärna lite i samma stil som Små citroner gula.

  Kramar Louise

 8. Roggan says:

  Så härligt att höra att du är en fotbollsmorsa. Kram

 9. kul att han och hans kompis är så glada i träningen och har så kul tillsammans.
  Våra öppet tider är Sö – to 10,00 – 01,00 fr – lö 10,00 – 03,00 Men det är ju tyvärr inte bara att släcka lampan och gå då =)) maskiner ska stängas av och massa rengöring osv.
  Nå ja. blir en del att göra innan man kommer hem med andra ord.
  Ha det bäst.
  Kram M

 10. Aurora says:

  Tack! Jag känner igen mig rejält. Många är de ggr då jag haft med mig varm chokladmjölk för att värma mig. Kram

 11. Hebbe says:

  God kväll,,dom kommer att bli riktiga polare dom två,,kul att se så aktiv Alex var på träningen..Lite kyligt är det ,kallare ska det bli säger dom på radion,,föresten,,jag var på Orust,så du högg i sten..Haé Kram.

 12. anna says:

  Ja gud det är verkligen svårt med cv, får panik varje gång jag ska göra det och skjuter upp det i flera veckor, hahaha. Men vi fick ju till det iaf till slut och han har varit duktig och gått runt i stan och lämnat på olika ställen så vi får hoppas att det ger nåt 🙂 va gullig du är, tack så mycket!
  Ha det så bra 🙂

Kommentera