Revansch

Inte mycket som hänt här sen sist jag skrev. Trots ett lugn nyårsfirande var vi lite sega och trötta igår. Vädret… regn och rusk gör ju sitt till, rena sömnmedlet så igår var vi inne hela dan och bara myste.

Spelade Monopol Göteborg som ju Alex fick i julklapp. Jag, Alex och Gomo (Alex gammelmormor) började spela. Monopol är ju ett evighetsspel och det gick inte bra för Alex ett tag så han blev så sur och arg och vi fick ta en paus.

När vi sen skulle fotsätta blev det bara jag och Alex så vi tog bort mormors pengar och la tillbaka gatorna i banken så vi kunde köpa på nytt. Jag tyckte jag var smart som köpte allt jag kunde, jag hade ju så mycket pengar och Alex nästan inga men så hade han dom dyra gatorna och jag lyckades hamna där titt som tätt vilket gjorde att det sinade i min kassa.

Han började samla på sig pengar, köpte hus och hotell och jag…ja jag fick inteckna gata efter gata, sälja tillbaka hus efter hus.

Det slutade med att jag inte kunde lösa hyran på en av hans gator då jag hade allt intecknat och inga hus kvar att sälja…Jag blev bankrutt.

Idag ska jag ha min revansch!

This entry was posted in Allt & Inget, Sverige. Bookmark the permalink.

9 Responses to Revansch

 1. Sita says:

  God morgn. Vintern blev kort här med. Inte mycket kvar nu då det regnar o är +2 grader. Ha det gott. Monopol är ett trevligt spel. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja så kan det gå när inte haspen är på,,Konkurs…
  Jag har ju samlat på mig en massa gamla bilder från mitt närområde,samt tagit många nya..Och det är kul att få föra detta,både bild och musik vidare till de som växer upp i dag..
  Dom flesta unga har ingen aning om hur det såg ut förr,dom har heller aldrig hört dessa visor.
  Seså skärp till dig nu,i Monopolspelet..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Vinter till Juni,,ja du,den snö som ligger kvar då ska jag ta in och tina i diskhon.Haé Kramen.

 4. Hebbe says:

  Ja det mesta av snön som kom i går har redan regnat bort,,blir kanske som vintern 2006-07 då kom vintern den den 6:e januari…Haé Kram.

 5. Gilla says:

  Det är ju det jag har sagt tidigare: Alex är väldigt smart. Han kommer att gå¨långt och då menar jag inte många mil. 🙂

  Sv: Det är maken som ville ha det. Krabba gillar jag bättre. Som tur var, så fick vi ju båda vad vi ville ha. Maken på aftonen och jag på dan efter.

  Kram/Gilla

 6. carina says:

  Här har den mesta snön regnat & blåst bort!
  Så något skidspår lär det inte bli, tråkigt för ungdomarna som gärna vill åka skidor!
  Kramen goa bloggvän♥

 7. Veiken says:

  Revansch smakar gott – om man får den vill säga 😉 Hur gick det?

 8. Fina Frun says:

  Oh Monopol Göteborg hade jag ju tänkt att önska mig i julklapp, men glömde nämna det för någon… trodde tomten kunde läsa tankar?

 9. Ama de casa says:

  Kraftig otur… Bättre lycka nästa gång 🙂

Kommentera