Skyller på ont om plats

Under Alex fotbollsträning beklagade jag mig för Hasan att mina converse skor börjat spricka på ena sidan och att jag snart måste köpa nya. Fick dom förra julen av honom efter att ha valt ut den julklappen själv. Älskar dom skorna, så sköna och det känns som jag går i dom jämt nu på vintern. Han föreslog att vi kunde åka till Alanyum och skoaffären där och köpa nya efter träningen, något jag inte sa nej till.

Sa att jag kan ta dom som julklapp så behöver han inte tänka på det, smidigt för oss båda. Jag får nya skor och han julklappsbekymret smidigt fixat.

Jag har nog varit väldigt snäll i år för jag fick två par!! Tack så mycket!!

Borde kanske väntat med att få dom till julafton i och med att det är en julklapp men det är ont om plats i väskan så lika bra jag tar dom direkt! Å sen när vi ska hem lär väskorna vara mer än knökfulla så då är det ju bara dumt att släpa dom två vägar liksom. Japp, den anledningen och ursäkten godtas…

 

This entry was posted in Högtider. Bookmark the permalink.

9 Responses to Skyller på ont om plats

 1. Aurora says:

  Ja, varför ska de hit och vända. Här lär du inte få en chans att använda dom.Kram

 2. eva says:

  Så fine! Ja, De er kjempe behagelig å gå med. Hva må du betale på Alanyum? Er det på Ayakkabi Dunyasi? Jeg kjøpte for 75 lira (billig, tror jeg) og det var orginale converse på Metro men de har lite utvalg av farger. Trenger et par til 😉

  • Sand mellan tårna says:

   Ja så heter nog butiken och jag vet inte vad dom kostade då jag inte såg priset 😉 men tror dom ligger på drygt 100 lira/par så du fick bra pris för dina.

 3. Gilla says:

  Jättefräsiga dojor. Jag äger inga Converse, men jag har förstått att det ska vara såna nu.

  Sv: Syrran och jag träffas inte för ofta precis, så det blev en extra fin födelsedagspresent tyckte hon, att jag kom. Det var så roligt också att få träffa nästan alla i släkten också. De bor ju i Stockholmstrakten och jag i Helsingborg, så det blir sällan vi ses.

  Kram/Gilla

 4. Hebbe says:

  Ja det var en skitbra julrock konsert..Ja den bilden är faktiskt väldigt porträttlik,trots att det är en karikatyr..Haé Kramen.

 5. Roggan says:

  Ingen dum ursäkt alls tycker jag. Kram

 6. Ingunn says:

  Så kule sko, likte spesielt de lilla. 🙂

 7. Ama de casa says:

  Ett par hade du ju kunnat slagit in som julklapp… Det andra behöver du ju direkt 😉

 8. Fina Frun says:

  Bra deal 😉 Och jag håller med – Converse är supersköna och passar till allt (nästan)

Kommentera