Bekymmer

Vilka bekymmer Alex haft. Han har sagt att han ska köpa en julklapp till mig men han kan ju inte gå själv och om jag följer med ser jag ju vad det är.

Jag sa att pappa kan ju följa med dig. Jo det kan han väl sa Alex men jag vill gå med dig (förstaklassens mammagris) så om du följer med men blundar så fixar jag det själv tyckte han. Han var också väldigt bestämd med att han skulle betala med sina egna pengar annars blir det ju inte från honom. Jag sa att det är bättre pappa följer med dig så hjälper han dig. Ja, ok då…

I onsdags var han och Hasan iväg och när dom kommer hem visar Alex mig en liten ask. Ögonen tindrar och leendet går från öra till öra. Han talade om att han ska visa mormor vad det är så ska hon få hjälpa honom att slå in det. Han var så glad över att han köpt sin första egna julklapp och pappa hade inte haft något att säga till om.

Det berättade Hasan som lite fint sagt till Alex när han stod i butiken och valde att det där är nog inte riktigt mammas stil. Joho hade Alex sagt. Hon gillar allt jag ger henne och han har ju så rätt.

Jag är så nyfiken på vad jag ska få av min skatt!

This entry was posted in Alex, Högtider, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

19 Responses to Bekymmer

 1. Ama de casa says:

  Spännande!

  Jag minns när jag köpte en födelsedagspresent till min pappa när jag var i Alex ålder. Ett jättefint paket. Som innehöll brylcreme! Haha! Det var inte alls modernt då, det var nog därför damen i affären lurade på mig det 🙂

 2. Anette Englund says:

  Vilken skatt du har, klart du är förväntansfull nu <3

 3. Mamma says:

  Så gulligt! Jag är jättenyfiken och får ju veta innan dig, men inbilla dig inte att du kan locka det ur mig 🙂
  Puss o Kram! Ha en trevlig helg!

  • Sand mellan tårna says:

   Haha nä jag lovar att inte försöka locka ur dig det. Nyfiken så jag spricker men har kommit upp i tillräcklig ålder för att kunna hålla mig 😉
   Puss o Kram och Trevlig helg!

 4. Fina Frun says:

  Ååå söt han är. Vad det än är så kommer du att älska det, så han har ju rätt 🙂

 5. carina says:

  Det är så gulligt när barnen vill köpa julklappar till oss 🙂
  Sonen funderade härom dagen vad han skule köpa till sin syster, han tyckte det var jättesvårt?!
  Bara att använda fantasin sa jag 🙂
  Kramen♥

 6. Aurora says:

  Då har du ngt att se fram emot. En lten ask? Vad kan det vara? Kram

 7. Söööt unge =)
  Klart att du blir glad över det han har valt just till dej.
  Ha det bäst.
  Kram M

 8. Veiken says:

  Underbart! Dom vet precis vad som gäller.
  Jag har två små grisar, som jag fick när barnen var små. Ungarna rymde och handlade alldeles själva….. jag skulle gå sönder om grisarna försvann! 🙂
  En bamsekram till Alex!

 9. Anna says:

  Spännande, klart man blir glad för allt från barnen!!! Hade det varit från mannen och man inte tyckte om det hade de fått byta direkt!!!

  Spännande, tur du kan hålla dig en vecka till då!!! Ha en go helg!!

  Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jag hade blivit glad för en teckning och när han frågade vad jag önskade mig sa jag att jag ville ha en stor kartong full med kramar 😀 Alldeles tillräckligt.
   Kram och trevlig helg!

 10. Lena says:

  Blir tårögd av din omtänksamma son !/Lena

 11. Ruth i Virginia says:

  Nostalgi – Mina två flickor brukade gå till Woolworht’s Five and Dime store och köpa presenter åt mej. Fick många, många örhängen, vanligtvis ringar i tex gult med orange, eller illgrönt med skärt, Och billig parfym . Det bästa var att få deras hem-eller skol-gjoda kort. Har nog en del kvar fortfarande nånstans i husets inälvor. Det ÄR så underbart!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja visst är det underbart allt man får av barnen. Bäst är ju sånt dom gjort själva.
   Kul att du fortfarande har kvar en del 🙂

 12. Hebbe says:

  Men du ,,du kommer säkert att få världens finaste julklapp av Alex,,sanna mina ord..
  Nu är jag fullproppad med världens rockigaste julmusik,,jädrar vilket drag det var i konserthuset i kväll,,Oj Oj,,Haé Kram.

 13. Stattinskan says:

  Naw – vad rörd jag blir 🙂

 14. vuxenmamman says:

  Men så fin han är! Bor mormor och morfar också där?

Kommentera