Överkörd

Känns som jag blivit överkörd av ett tåg. Jisses vilken behandling jag fick på hamamet idag. Fick en av dom två kvinnorna (Yildiz och Hanım heter dom så fråga efter dom om det finns så ni kan välja) som jag gillar bäst både till skrubb, tvättning och massage.

Jag har en förmåga att alltid dra upp axlarna när jag fryser och nu på ”vintern” fryser jag ofta så jag känner ju själv hur spänd jag är. Hon kände det direkt och sa ”problem here” och tryckte på axlarna. Mmmm svarade jag. Under massagen oljade hon i mig sen tog hon en annan kräm, luktade lite som tigerbalsam och började knåda. La nästan all tid på mina axlar och j*klar vad hon knådade. Mådde nästan illa ett tag och tänkte be henne sluta och inte ta i så men så tänkte jag att det behövs och efteråt kommer det kännas så skönt. När jag vände mig så hon kunde ta framsidan kände jag mitt huvud sen var jag helt bedövad vid axlarna sen kände jag resten av kroppen.

När vi var klara hade jag så ont men så sakteliga börjar det släppa och mest kännas skönt och avslappnat nu.

Så nu är jag julskrubbad och masserad. Efter hamam gick vi och käkade lunch i solen på Tadim.

Mitt hamam sällskap, Catarina och Joanne.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Lyxhustruliv, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

14 Responses to Överkörd

 1. Veiken says:

  Hamam är härligt – efteråt precis som du sa. Jag skulle önska att det fanns här till ett drägligt pris, men det får nog bli en resa till Turkiet så småningom istället 😉

 2. Hebbe says:

  Oj då,du fick en riktig omgång kan jag tro..Hoppas julstämningen infinner sig fort nog..
  Ja för 17:on,i morgon kväll,då blir det Rock´n roll inför julen,ska bli kul.Haé Kram.

 3. Aurora says:

  Så då är du välknådad också.
  sv. jag är lite skeptisk till allt som gör tänderna vitare. Medlerna innehåller för det mesta mer slipmedel än vad som är vänligt mot tänderna. Lika med tandkräm som Whitening effekt som kan användas sporadiskt men inte jämt. Det uppstår lätt ilningar i tänderna. kram

 4. nina says:

  Pinsamt att erkänna men har aldrig varit i hamam fast jag har varit så många gånger i Turkiet…vet ej riktigt varför,många gånger har har jag tänkt att nu ska jag prova men sen har nåt annat kommit på agendan. Hur mycket kostar får du hosta när du går dit? Kanske ska man prova detta ställe när man åker dit nästa vår..

  • Sand mellan tårna says:

   Åh då måste du bara gå nästa gång du är här. Hamam är en billig lyx. Bästa är att gå vintertid när det inte är nåt folk där. Vi var själva där igår. Då får man toppen behandling. På sommaren när det är mycket folk kan det bli lite löpande bandet.
   Då vi gått till samma ställe i flera år och dom känner oss får vi specialpris och betalar 20-25 lira (ca 80-100:-) men ordinarie ligger på 40-50 lira tror jag.

 5. Ama de casa says:

  Jag tror jag avstår den massagen 🙂

 6. Lena says:

  Avundsjuk på hamam….får nöja mig med att gå och floata (ligga i varmt saltvatten ) och få massage imorgon, inte så dumt det heller men hamam är tusan så mycket skönare! Hoppas det slutar regna tills ni ska hem till Gbg kom därifrån idag och ja det regnar mest hela tiden och är väldigt mycket vatten…..och grått! Njut av sol tills ni ska åka till Svea och fira jul ! / Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Hoppas du får en riktigt skön behandling idag 🙂
   Ja, nu får det blöta gärna bli vitt.
   Ha det gott!

 7. Jennifer says:

  Men vilken fin flagga där bakom 😉

 8. Fenixmona says:

  Så gott det hörs, trots den hårdhänta behandlingen! Välbefinnande kommer ju efteråt…så nu är du riktigt jultvagad! Kramiz

 9. Stattinskan says:

  Jag får alltid ”racerbajs” när jag har fått ”omild” massage, haha!
  Gomorron du fina

 10. Vuxenmamman says:

  Lyckliga du! Jag går alltid på Hamam när jag är i Turkiet.Dock har jag aldrig fått massage efter skrubben, så för mig är skrubben Hamam. Men jag älskar verkligen den delen av lyx. Önskar så att ngn i Sverige kunde utföra detta. För i världen….hahhah…nu låter jag väldigt gammal….så fanns det på badhuset i Malmö. Jag har dock aldrig hittat det sen det lades ner.

  Mysigt ni haft det.
  KRAM

Kommentera