Sommar och juligt

Kan man väl sammanfatta min dag hittills.

Började med en 2 timmar lång fika i solen på Chocolate House med Joanne. Sen lite shopping och när jag kom hem satte jag igång att göra en mjuk pepparkaka som min snälla mamma skickat ner mix till.

Så idag har jag fått njuta både sommar och jul. Inte dumt alls! Nu väntar jag bara på att Liten Herre ska komma hem och tills ikväll när vi framför julkalendern ska mumsa på pepparkakan. Ok, erkänner att jag redan smakat en liten bit.

I kväll är det också möte med Alex fröken. Alla föräldrar har fått tid när dom kan träffa henne och prata om hur det går för barnen. Inget långt samtal, typ kvartssamtal bara och vi fick tid mellan 19-20.10 så vi kan komma när vi vill mellan den tiden. Då vi fick en så sen tid åker Hasan ut själv och pratar med henne. Vi kan även få prata med dom andra lärarna. Dom har massa olika lärare, bl a som jag skrivit 2 engelska lärare, 3 idrottslärare, datorlärare, musiklärare, bildlärare, en till schack…men det är Zeynep som är huvudläraren för dom. Jag sa till Hasan att han kan ju se om nån av engelsklärarna är lediga och prata med dom då jag är nyfiken och vill höra vad dom har att säga.

 

This entry was posted in Alex skola, Högtider, Svenskträffar/Vänner, Väder. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sommar och juligt

 1. Veiken says:

  Du både har kakan och äter upp den 🙂
  Det borde vara skatt på att ha sommar och jul samtidigt!
  Svar: Det var en fantastisk upplevelse att se glädjen och förnöjsamheten hos massajerna. Man skäms lite över allt gnäll man levererar på ett år. Häftigt var det i byn i alla fall! 🙂

 2. Ama de casa says:

  Mmmm… Vad gott med mjuk pepparkaka!
  Hoppas kvartssamtalet blir givande, synd att du inte kan vara med också.

  sv: Majatvålen är förvånande just en tvål av märket Maja. Och jag röker inte tvål, ska man göra det? 😉
  Virknålen ska Anders använda för att pilla i avloppet med. Sen får den nog vila 😀

 3. Sita says:

  Här är det blåsväder som bara den nu. +1 grad. Kram

Kommentera