Paketöppning nr 9

Senaste dagarna har det behövts väckning av Liten Herre men inte vid vanlig tid som är 7.20-7.30 utan han säger till mig innan han somnar att väcka honom när jag går upp. Det har jag dock inte gjort då Slash vaknat vid 6 flera dar i rad. Brukar ta ut honom ur sovrummet när han börjar stöka runt så vi kan sova vidare en stund och det nöjer han sig med. Brukar höra hur han leker med nån boll men sen granen kom upp lockar den mer och jag hör hur han slår med tassen på kulorna så då är det bara att gå upp. Alex väcker jag sen vid 7 tiden.

Granen vill Slash gärna leka med men kollar först in var jag är innan han ger sig på den annars vet han att han får en dusch. Vi har en vattenspruta som vi sprutar på honom när han är på ”fy” saker som växterna eller rättare sagt i jorden på dom och krafsar, på köksbordet, diskbänken…Nu räcker det oftast att jag visar sprutan så backar han undan och sticker och gömmer sig så han vet var han inte får vara men är ingen i närheten så kan man ju passa på.

Fredag idag och i dagens paket fanns…

Å nej, vi kommer inte behöva köpa ett pingisbord. Så käckt här i Alanya, det finns nämligen pingisbord utställda lite varstans. Ofta i anslutning till lekparker och sportplaner. Finns ett par pingisbord alldeles runt hörnet om oss.

Fredag innebär även fika för min del sen ska jag hämta Alex på skolan när dom slutar då vi ska på kalas direkt efter.

God morgon från ett Alanya som igår fick riktigt fint väder fram på förmiddagen med blå himmel och sol. Stjärnklart igår kväll men nu är är himlen svart av mörka moln och jag hör åskan mullra rejält i bergen. Får hoppas det klarnar upp så vi kan sitta ute och fika.

This entry was posted in Alex, Högtider, Slash, Väder. Bookmark the permalink.

9 Responses to Paketöppning nr 9

 1. Yvonne says:

  Godmorgon! Då kanske Alex blir en pingismästare! Ja det är upp till var och en att fixa till sej.Men sen jag såg det programmet så gav det mej en hel del att tänka på .Kram!

 2. Hebbe says:

  Mors,,Pingis,,då kanske det blir en ny Wallner av Alex..Jag tror nog de allra flesta känner en eller flera Annor,,Haé Kram.

 3. Mamma says:

  God Morgon!
  Då blir det pingis i helgen? Pepparkakshuset blev jättefint, hälsa Alex det. Skadorna maskerade han bra.
  Ha en riktigt skön helg!
  Puss o Kram från ett blåsigt Gbg

  • Sand mellan tårna says:

   God morgon mamma!
   Nja, vi får väl se vad det blir för väder men det är väl inte helt omöjligt att det blir lite spelande.
   Ha en bra helg du också.
   Puss o Kram!

 4. Ama de casa says:

  Katter VET så väl vad dom inte får göra, men skiter högaktningsfullt i det om dom tror att man inte ser. Just love them! Såååå coola 😀

 5. Fina Frun says:

  Toppen med tillgången till pingisborden!

  sv: förstår att ni längtar efter gbg och kanske framför allt mamsen. Dock är vädret uruselt! Storm och regn idag. Och vi som hade tänkt gå på julcermonin ikväll på Götaplatsen! Får se hur det blir med det…
  Igår kväll seglade stora fina snöflingor ner och landade på en vittäckt mark – och så blixtrade det! Det har jag aldrig varit med om, att det blixtrar under ett snöfall. Men så regnar det bort igen…

 6. Gilla says:

  Det var ett smart sätt att fya kissen på: Kanske man kan göra det med Baloo också, även om han lyder i det mesta. Tennisborden är också ett smart sätt att få barnen aktiva i nån sport.

  Sv: Granen är bärgad igen, men det finns inga ljus tända än i den.

  Kram/Gilla

 7. Veiken says:

  Katter är smarta – när matte är ute dansar katterna på bordet 😉
  Tänk om vi hade pinigisbord utställda lite här och där…. förresten dom skulle blåsa bort med vindens hastighet

 8. Karpstryparn says:

  Tur att man inte bor i Turkiet.

Kommentera