Nöff Nöff

Fick för några dagar sedan veta genom Magnus på Merhaba.se efter en fråga om fläskkött att det ska finnas en butik här som säljer fläskkött och idag bestämde jag mig för att gå förbi där innan fikan.

Pork & Deli heter den.

Vad gäller fläskkött fanns ingenting just när jag kom vid 12.30 tiden men det skulle komma in färskt kött vid 14 tiden så under helgen finns nog om någon är sugen.

Lite annat fanns också…

Flingor, nudlar…

Chips, kokosmjölk…

Tabasco, chillisås…

Lite gott och blandat och priserna var inte alls farliga. En stor burk kokosmjölk för 3 lira (ca 12 sek). Catarina berättade att hon köpt på Makromarket en gång och betalade 7-8 lira för en liten burk.

I kyl och frysdisken fanns bl a olika korvar, parmesan ost och lite andra ostar. I frydisken fanns bl a sniglar…kanske ska göra det till Alex en dag som ju blev väldigt förtjust i det när vi var i Paris.

Priser på fläskkött finns på deras hemsida.

Pork & Deli ligger om man står vi Atatürk statyn med hamnen i ryggen så går det ju 2 gator rakt upp mot 25 metersgatan. Den högra är ”soppgatan”. Ta den vänstra och gå till sista vägen (3e) som går in till höger nästan precis innan man kommer upp på 25 m gatan så ligger det till vänster där.

This entry was posted in Frågor & Svar. Bookmark the permalink.

One Response to Nöff Nöff

  1. Ama de casa says:

    Det är så roligt när man hittar såna där guldkornsaffärer 🙂

Kommentera