Inte frysa

Här behöver man ju sällan tjocka vinterjackor utan det räcker oftast med en stickad tröja och en täckväst, vindjacka, fleecejacka…

Nu dessa dagar när det blåst och regnat har jag dock inte tyckt det räckt med en tjock tröja och täckväst. Min täckväst är verkligen supervarm med gosigt foder på insidan men den värmer ju inte armarna. Vi har vinterkläder i Sverige och jag tänkte ”stå ut” tills vi åker men kände idag att jag måste ha en jacka. Alex har så han klarar sig. Det är ju bara till och från skolan han behöver och på skolan har dom så varmt så där går många i t-shirt sen är han ju en kamin och det är inte jag.

Så…innan fikan och innan pork & deli besöket skulle jag gå på jakt efter en tjockare jacka. Gick först in på min favoritbutik Rodi Mood och hittar en jacka direkt. Dessutom på rea (me like a lot). Ord.pris var nästan 100 lira (ca 400 sek) vilket i sig bara det är ett bra pris för en jacka men så var den nedsänkt 55% så jag betalade 42 lira för den (ca 160 sek).

Den ser lite grön ut på bilden men den är grå. Jätte varm och skön så den är jag nöjd med. Efter det blev det som ni kanske sett i förra inlägget ett besök på Pork & Deli. Därefter bar det av på fika…

Från vänster har vi Elin, Bitte, Amanda med lilla söta Melissa, Camilla med sovande Timurhan i vagnen och Catarina. Solen kom fram så vi kunde sitta ute men vindarna var lite kalla så det var inget t-shirt väder eller ja…fanns ju en och annan turist som gick runt i shorts, t-shirt och flip flop men inte vi.

Trevligt hade vi…som alltid!

This entry was posted in Shopping, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

One Response to Inte frysa

  1. Ama de casa says:

    Snygg jacka!
    Här använder jag mycket sällan jacka, en flis räcker. Men så är ju jag – likt Alex – en kamin. 🙂
    Shorts och linne kan man se på engelsmännen i januari. Dom sitter blårfrusna på restaurangerna. Eller så är det bara deras naturliga blåvita färg 😀

Kommentera