Julstämning – Ingen julstämning

Första omgången lussebullar tog slut i ett nafs så idag har jag bakat en ny omgång. Alex sa också i morse att han vill klä granen så den har jag satt upp och satt i ljusslingan så får han göra resten sen när han kommer hem från skolan. Under tiden jag grejat har jag spelat julmusik på hög volym.

Känns dock lite konstigt att i ena minuten stå och baka lussebullar och känna den goda doften och greja med granen till ljudet av julsånger= julstämning för att i nästa minut sitta på balkongen i linne, uppkavlade byxor, strumplösa fötter och solglasögon i solens värmande strålar och dricka kaffe och äta en av dom juldoftande lussebullarna med julmusik i bakgrunden=ingen julstämning.

This entry was posted in Högtider, Väder. Bookmark the permalink.

8 Responses to Julstämning – Ingen julstämning

 1. Veiken says:

  Ingen julstämning här heller. Kanske är det fel på mig, men so what? 😉

 2. Hebbe says:

  Hej du,,Visst är det knasigt,när det finns så många fina tjejnamn..jag har haft en solig fin dag,varit ut och tagit lite bilder..Nu snodde jag en lussebulle när du tittade bort,,Gott..Haé Kram.

 3. Mamma says:

  Kaffe, lussebullar och och skönt värmande sol. Kan väl inte bli bättre?
  Puss o Kram!

 4. Ama de casa says:

  Stackars dig som måste sitta där ute utan julstämning… 😉

  Här har vi också ett underbart väder nu 🙂

 5. elin says:

  jag paxar en lussebulle!!!! elller nja det ar nog mer för cemıl du vet ju hur han uppskattade dem förra aret!!!!=) ses ımorgon! kram

  • Sand mellan tårna says:

   Paxad till dig (Cemil). Kommer ihåg att han gillade dom men trodde ju inte på att jag bakat dom 😉

 6. Sita says:

  Om du kommer hit till mej så får du lite julstämning. _ grader o det snöar ute. Kram

Kommentera