Besökt det där fantastiska stället igen

Alex sa i förmiddags att han ville sätta upp julgranen. Jag hade gärna väntat till nästa helg men ok det kunde vi väl göra då. Först ville jag bara städa ordentligt i vardagsrummet så jag drog fram dammsugare, svabb, dammtrasor…och satte igång. Under tiden lekte Alex själv och hade även ringt sin pappa och rätt var det var skulle dom iväg och hämta Umut så det gjorde dom och Umut kom hem hit och granen var glömd men vardagsrummet fint städat.

Några timmars lek här hemma för dom två sen hade Hasan lovat dom att han skulle ta dom till Alanyum och Playland. Jag hade ingen lust alls att följa med men så tänkte jag att gör jag det så äter vi där och jag slipper laga middag så så fick det bli.

Alex och Umut käkade Burger King och jag sa till Hasan att spara kvittot för står det att dom tagit betalt för leksaken så ska jag scanna in kvittot och maila till BK´s huvudkontor här men idag tog dom inget extra betalt för det. Undrar varför? För att fler klagat eller för att mitt mail tog skruv? Hoppas på det senare.

Efter drygt 2 timmar där i den något höga ljudnivån snurrade det i min skalle och barnen var ganska nöjda dom med så det bar av hemåt.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

9 Responses to Besökt det där fantastiska stället igen

 1. Ja såklart!Sol är ju aldrig fel,tänkte mest på att det är ett riktigt turisställen Alanya. Jag menar tröttnar ni på turisterna,hihi..;)

 2. Sita says:

  Tänk jag skulle kunna byta med dej. Här är nu +1 grad. Kram

 3. Hebbe says:

  Hejsan,,Tji gran,men städat blev det,sen slapp du disken oxå,en skaplig daf blev det för dig..Jag var på en minijulmaknad,,där jag hade avtalat med en som stod där,,jag köpte en bok som handlade on skutskär förr och på -80 talet,mycket kul läsning i den,,Haé Kram.

 4. Gilla says:

  Ni verkar ha det riktigt trevligt där ”nere”. Jag kikade igenom dina förra inlägg också. Så jag har ju sett vad ni sysselsätter er med. Härligt!

  Sv: Det har inte kommit upp nån ny gran än, men det blåser ändå en hel del ute.

  Kul att du tyckte om mina blomster. Blomsteraffären i huset är jättefin. Hoppas bara att den nya ägaren lyckas att hålla samma kvalitet som den förra.

  Kram/Gilla

 5. Ama de casa says:

  Här går vi all-in redan första advent. Så hade vi haft kvar vår gran så hade den varit uppe en vecka vid det här laget 🙂

 6. Hebbe says:

  Hag har läst boken tidigare,,men nu jar hag en egen,mycket bra info som hjälper mig i projektet jag är engagerad i ,,skikul..Haé Kram.

 7. kaffehörnan says:

  ser mums, ja man måste vara på dom

  kram

 8. Roggan says:

  Tycker det var bra gjort av dig att säga till om extra betalning av leksak.

 9. Fenixmona says:

  Gott att slippa att laga mat ibland! Jag är ju så illa tvungen på helgen för att vi ska få lite matlådor under veckan…det blir väldigt dyrt annars, med färdigmat för två under en hel vecka. Här är det två minusgrader denna måndagsmorgon! Godmorgon förresten!! Kramiz

Kommentera