2 modiga har badat idag

Idag träffades vi…Jag, Alex, Kristin och hennes barn Denniz och Dilara (som vi kom fram till idag åker samma plan som mig och Alex till Sverige. Trevligt med sällskap!), Ann med barnen Selma och Aksel, Catarina och Elin.

Vi placerade oss på ett ställe i solen vid både två lekparker och stranden så barnen kunde springa överallt och roa sig.

Två modiga fanns i dagens gäng och det var Catarina i randig tröja och Selma, 7 åriga tjejen längst till höger. Dom två gick nämligen ner och badade. Jag hade ingen bikini med mig så jag fick hoppa det. Himla otur alltså!!

Elin, Catarina, Ann och Selma

Havet såg fint ut

Vi var inte dom enda som ville njuta i det fina vädret. Lekparkerna fylldes snabbt på med både vuxna och barn.

Alex och Denniz och en pojk till snurrade i denna så Denniz mådde illa till slut och fick sätta sig och vila en bra stund.

Som sagt, en hel del folk.

Alex hade kulor med sig. Här Alex och Selma.

Efter ca 4 härliga timmar var det dags att lyfta på rumporna.

Jag, Alex, Elin och Catarina gick till Tadim för lite mat. Bredvid Tadim ligger Kleopatra hotell (ägs av en finska och hennes turkiske man) där dom satt upp en julgran.

Alex och Elin.

Hasan kommer dit och Alex följer med honom till kontoret en sväng. Jag sitter kvar och surrar med tjejerna en stund och när vi sen går möter Hasan och Alex mig utanför Migros och med sig har han 2 paket. Dom efterlängtade paketen från Sverige. I det ena ligger svt julkalender och Legokalendern, i det andra saker till Alex paketkalender bl a som jag snabbt fick gömma undan medan han sysselsatte sig med att få upp kalendrarna.

Lycka att få öppna 3 luckor idag!

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

9 Responses to 2 modiga har badat idag

 1. Hebbe says:

  Jaha va du var osmart,inga badkläder…Inte ska du tacka mig för din pallplats,,ställ dig framför spegeln och ge dig en klapp på axeln..Haé Kram
  Skönt att paketet äntligen kom..Kram igen…

 2. Catarina says:

  Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet idag… inte alls så kallt som jag hade trott. Du kunde ha hoppat i och slagit ditt rekord från förra året! …okej, liiite svalt kanske 😉 men vi låg ändå i och simmade en stund… uppfriskande!

 3. Anna says:

  Ser ut att ha haft en underbar dag!!!
  Jag trodde Hassan med skulle med till Sverige, men det är bara du och Alex?
  Här är det blåst och väldigt trist väder!!

  Klart du skulle haft bikinin med dig men vilken otur 😉
  Vad mysigt att paketen från mamma äntligen kom, tur den kom innan jul i alla fall!!

  Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Vi hade en underbar dag 😀
   Jo men han kanske kommer med en sväng. Vi vet inte än, beror på om tiden finns för honom sen är det bra om han får tummarna ut och åker och skaffar visum så jag bokade min och Alex biljett så får vi boka hans senare isf.
   Ja, det var jubel när grejorna km igår. Nu har jag ju redan fixat allt till kalendern men kanske byter jag ut något. Vi får se…
   Nu kan jag iaf baka mjuk pepparkaka som mix till fanns med 😀
   Kram!

 4. Fina Frun says:

  suck, vad härligt ni har det….

 5. Ama de casa says:

  Heja snigelposten – bättre sent än aldrig 🙂

  (Jag spar mig till nyårsdoppet… 😉 )

 6. elin says:

  tack för igar! du far ju mig att framsta som ett monster nar jag fnisssade at alex!=) haha! han var ju sa söt!!! hoppas bara han ınte fattade att jag skrattade med inte mot honom, eller vad man nu sager! ha det bra! kram

  • Sand mellan tårna says:

   Tack själv!
   Haha nä då, ingen fara. Han fattade inte det men hade nog gjort det om jag tittat på sig och själv börjat skratta.
   Ses snart igen!
   Kram!

Kommentera