Sattyg på gång

Alla vet ju att när ett barn försvinner utom synhåll och det blir väldigt tyst är det oftast nåt sattyg på gång. Samma gäller små kattungar…

Påkommen med fingrarna i syltburken nosen i lussebullpåsen.

Jag vet att Slash också gillar mina lussebullar. Han vill alltid ha en bit när vi äter och om han bara hade frågat så hade han fått nu med. Han behöver inte hoppa upp på bänken och riva ner påsen på golvet och sen masakera lussebullarna och sprida ut över halva golvet. Tror han att jag städar för att det är kul???

Kattskrälle…

 

This entry was posted in Slash. Bookmark the permalink.

16 Responses to Sattyg på gång

 1. Hebbe says:

  Nä jag tror inte det var fyllbocken Bruce,,,Tror den fick stå en knapp vecka,,nu kommer det ingen ny i år,,synd att den inte fick vara över julen..Haé Kram.

 2. Ama de casa says:

  Hahaha! Busigt 🙂

 3. Veiken says:

  Hahaha, vilken liten rackare. 🙂
  Jag förstår honom. Lussebullar är gott! 🙂

 4. Roggan says:

  Slash är en finsmakare förstår jag, förstår att han gillar dina lussebullar. Han har väl snackat med Alex om dem. Kram

 5. vuxenmamman says:

  hahah….ja så kan det gå. Vår lilla trötta katt hon bara sover hon. I minsta lilla låda klämmer hon in sig.

 6. Fenixmona says:

  Sicken en! Kanske förbjuden frukt smakar bäst…hihihi…Cesare hoppar också gärna upp på bänken, men köksbordet är tabu. När han var liten så hade vi en sprayflaska med vatten på bordet…varje ansats till att gå upp stoppades med en dusch och faktiskt så sitter minnet i…fast bänkbesöken stoppades inte i tid så det är som det är…Kramiz!!!

 7. Kissen tyckte inte du hade nog att göra alltså =) Vilken liten söt buse…..kram och ha en skön dag

 8. Yvonne says:

  Du får låsa in bullarna.Kram!

 9. Fina Frun says:

  Hahaha vilka goda bullar du gör!!!

 10. Michelle says:

  Hihi… Skulle kunna tro det ar hos oss 😉 Mina missar ater ocksa alla möjliga bakverk….muffins, kanelbullar, lussekatter…INGET kan lamnas framme! Inte ens trakigt vitt bröd. Men man far se upp med vissa saker. Det finns ju en del gottesaker vi ater, eller saker som vi har i mat (eller vissa vaxter) som ar farligt/giftigt för vara sma liv….

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det är nog inte bara vår lille Slash som hittar på otyg. Slash är helt omöjlig nu och är på allt allt allt, blir smått galen 😉 Har tagit fram en sprayflaska med vatten så när han är på ”fy” ställen får han en dusch och på ett ställe nu räcker det att jag visar duschflaskan så springer han och gömmer sig 😉
   Jo, det finns ju en del man får akta så dom inte får i sig men blommor tror jag dom vet själva vilka dom kan äta och inte. Slash tuggar gärna på en av växterna här hemma. Är urdålig på växter (vet hur en kaktus ser ut 😉 ) så vet inte vad det är men den är ganska stor och det kommer röda blommor då och då på den. Den är den enda han gillar men resten låter han bli så som benjaminfikusarna.

 11. Michelle says:

  Njae… Jag hade Fredskalla hemma, de ar ju inte giftiga för dem men de kan orsoka besvar hos dem och de gnagde pa dem. Sa jag fick slanga ut den.. Och nu köper jag bara vaxter som inte finns med pa ”farliga listan” 🙂 haha. Manga av vara vanliga blommor ar ju giftiga för katter :((( Sa inget julmys med hyacinter, amaryllis och julstjarnor inte ;-))

  • Sand mellan tårna says:

   Jaha, då får jag nog kolla upp den där listan men vi har inte så mycket växter och det är bara en han är på. Dom andra vill han bara krafsa i jorden på. Julstjärnor däremot visste jag är giftiga.

 12. Michelle says:

  http://www.agria.se/katt/artikel/farliga-vaxter-for-katten

  har ar en liten lista 🙂 jag ar lika okunnig pa vaxter som du sa jag fick goggla de flesta för att fa upp bild :)))) haha!

 13. Hahaha precis så är det med hundar me! 🙂

Kommentera