Paketöppning nr 2

Vi börjar med att tycka till om årets julkalender på svt som både jag och Alex ger tummen upp. Tyckte den var riktigt rolig och fnissade gott några gånger. Särskilt åt dammvippan Kurre gosade och pratade med som om det var ett levande husdjur.

Ingen väckning behövdes idag heller. 6.30 slog Liten Herre upp sina bruna vackra ögon. Nu till dagens paket…

Alex vet att man ibland kan få saker i kalendern som man behöver också men det var väl för väl att Tomten lagt i en 10 lira (ca 40 sek) också för visst är en pyjamas bra att ha men inte sådär jätte roligt att få. Pyjamasen fick en blick och ett – den var fin, 10 liran fick ett – kolla kolla, tatata…och ett stort smile.

God morgon från ett Alanya som även denna morgon vaknar upp till en klarblå himmel, 13,2 grader just nu. Ska bli 21 idag…

This entry was posted in Högtider. Bookmark the permalink.

13 Responses to Paketöppning nr 2

 1. Godmorgon =) Vilken tur att det fanns lite pengar där med, mina barn gillar inte heller att få kläder , jo äldsta dottern men inte de andra *skrattar* Kram på er

 2. Aurora says:

  Bra att mammor vet vad som går hem. Kram

 3. Stattinskan says:

  Men ”jamaser” är urmysiga, helst när det är kallt 😀
  Gomorron

 4. Hebbe says:

  Mors,,här var det tvärt om Moa kollade kalendern en stund,inge bra sa hon och gick ifrån Tv:n Loke tittade kanske 10 min,sen gick han också..Ja mjuka paket brukar inte locka fram jubelrop precis..här är det grått och blåsigt..Haé Kram.

 5. Lena says:

  Håller helt med ……årets kalender är sevärd även för vuxna mig ! Gick tom upp tidigare så jag skulle vara redo för dagens avsnitt 7.15……..Ha en bra helg ! Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Ja den var riktigt rolig! Ser fram emot kvällens avsnitt. Vi hinner inte se den på morgonen då den börjar 8.15 här och Alex buss kommer i den vevan.
   Trevlig helg till dig med! 🙂

 6. carina says:

  Man kanske ska ta och titta på kalendern, många säger att den är bra 🙂
  Önskar dig en fin dag i ditt varma land 🙂
  Kramen♥ godmorgon

 7. Yvonne says:

  Morn! Mjuka paket brukar inte vara populära,men som uppskattas sen ändå! Tålamod får man med åren Jag tycker att jag är så gammal att jag skulle ha det,men igår så höll jag på att tappa det.. Ha en bra dag Kram!

 8. Pilla says:

  Haha, idag låg jag och drog mig lite extra länge, tills jag plötsligt kom på att det snart var dags för julkalendern! Då studsade jag upp ur sängen så jag skulle hinna fixa frukosten innan. Tycker också den är lite småmysig faktiskt. Sen har jag ju bara SVT 1 och 2 här nere, så man är ju inte direkt bortskämd med svensk TV…

 9. Gilla says:

  Tur att ni bara har Alex än så länge. Blir det såna presenter i julkalendern skulle ju flerbarnsfamiljer bli utfattiga lagom till jul, då det är då barnen vill har julklappar. Annars också förstås, så missförstå mej inte. Barn brukar väl välja pengar först. ”Pengar eller livet.”

  SV: Kul att jag kunde roa lite på grund av min bloggtorka. Haha!

  Kram/Gilla

 10. härligt med lite paket så där =)
  å lite avis blir man ju när du skriver att ni ska få 21 grader…kram

 11. Ama de casa says:

  Fin pyjamas och bra muta 😀

 12. Har fortfarande inte sett ett enda avsnitt dags att kolla igen det senare tror jag!

Kommentera