Godkänt

Filmen fick igår godkänt av Alex. Dom tyckte båda att den var bra och när dom kommer tillbaka visar Alex att han fått en klocka (en fenerbahce klocka) av sin farbror. Alex har tjatat om en klocka då dom 2 han har inte funkar med jag har sagt nej. Han får ingen nu men kan önska sig en i julklapp eller så kanske Tomten sätter en i hans kalender. Något jag tänkt köpa och sätta i hans kalender men det går ju bort nu.

Middagen på fiskmarknaden får också väl godkänt men jösses vad folk. Tror varenda människa är där och äter på söndag kvällarna. Fanns inte ett bord ledigt på stället vi brukar gå till så vi fick ta stället bredvid.

Alanya bjuder denna morgon på blå himmel och strålande sol. Den där vinden vill inte riktigt försvinna. Avtar under dagarna men drar igång igen på kvällarna och friskar sen i hela nätterna och på mornarna så det känns kyligt. 15,6 grader här just nu.

God morgon!

This entry was posted in Äta ute/Fika, Familjeliv, Väder. Bookmark the permalink.

12 Responses to Godkänt

 1. Godmorgon =) Härligt att filmen vart godkänd. Vi gillade den med =) Kram och ta hand om er

 2. Yvonne says:

  Godmorgon! 15,5 vi har ju snart samma temperatur. Vi har 10 nu på morgonen och dom har sagt att det ska bli uppåt 15+ idag.. Ha en bra dag! Morgonkram!

 3. Hebbe says:

  Mors,,Jaha där sprack det,,du får tänka bort ny klocka…Aha fullt med folk på stan,,brukar vara lika på Cypern på söndagkvällarna,då går Cyprioterna ut hela familjen..Lite svalare ser jag att du har på morgonen..Haé Kram.

 4. Yvonne says:

  Vi har definitivt inte bikiniväder,om man inte är vinterbadare förstås.. .Kram!

 5. carina says:

  Godmorgon i ditt härliga land!
  Här skiner solen och det kommer att bli en toppen dag 🙂
  Strax blir det en sväng till Övik och hämta hem goa dotter som har varit hos sin bästa vän sedan i Fredags.
  Kramen♥ ha en god dag

 6. Mollan70 says:

  Godmorgon
  Låter gott med fiskmarknad.
  Även här har vi ganska varm i dag ca 13 grader ska det bli.

 7. Gilla says:

  Du hittar säkert nåt annat lika bra som en klocka till kalendern.

  Sv: Försök att få tag på resten av böckerna också. (Jag tänker behålla mina för de är så bra). Annars brukar vi också byta böcker med varann. Kom ihåg att det är en serie med Brännmärkt först, så kommer Förföljd och sist Befriad.

  Kram/Gilla

 8. Ama de casa says:

  Klart du kan köpa en klocka till Alex kalender – han har ju två armar! 😉

 9. Sita says:

  Så bra att han gilla filmen. Dom brukar locka barn. Minns dom sen ni var små. Här är disigt o grått idag o + 7 grader nu. Kram

 10. Har ni ungefär samma grader som oss idag då men tyvärr kommer inte temperaturen upp till mer än 17 grader nu….

 11. Fina Frun says:

  Snäll farbror han har 🙂

 12. Fina Frun says:

  Oj glömde svara på din fråga:

  Nej, tyvärr. Det var jag som fick laga middagen. Fast jag slapp ju städningen och maken fick vara hemma och agera chaufför åt dottern medan jag gick på bio med sonen. Så jag accepterade jobbet med pastasalladen 😉

Kommentera