Överreklamerat

Har idag varit och fikat med ”svägerskan”. Hasans äldsta lillerbrors danska tjej. Vi gick till Starbucks som funnits här ganska så länge. Öppnade väl i år men jag har fortfarande inte fått tillfälle att besöka det. Inte här i alla fall. Visst har dom gott kaffe men nog tycker jag det är överreklamerat. Deras Icecoffe var inget om man jämför med dom dom har på Chocolate House.

Beställde först en Icelatte…

Smakade ungefär som kallt lite blaskigt kaffe med mjölk och lite is i. Jag brukar inte ha socker men för att få lite smak hällde jag i två påsar men sockret löste ju inte upp sig. Låg kvar på botten.

Sen beställde vi varsin Icefrappe eller vad den hette och den var mer ok…

…smakade i alla fall något och var mer krämig än latten men tacka vet jag Chocolate house och deras Icecoffe. Dom är mumma dom!

Sen blev det lite shopping. Köpte bl a ett par svarta trekvartsbyxor för 15 lira (ca 60:-) på Rodi Mood. Rodi är en ”vanlig” butik. Med vanlig menar jag att dom har prislappar och ingen butik man prutar i. Lite H&M stuk på den med en hel del bra basic kläder, framför allt toppar och till bra priser. Rodi ligger bredvid PTT (postkontoret). Sen blev det bara lite fler handdukar för min del på ATM, där man köper handdukar till kilopris. Lite kul tycker jag.

En mycket trevlig dag!

This entry was posted in Äta ute/Fika, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

18 Responses to Överreklamerat

 1. Stattinskan says:

  Men FY för kallt kaffe – när jag dricker kaffe på morgonen ska det vara så hett att även en som jag (med svinläder i käften) bränner sig ;-D

 2. Hebbe says:

  Hej,,Ja Starbucks ett amerikanskt påhitt,utan kaffekultur,tror inte dom hänger med i kaffehouse utvecklingen,,så du får fortsätta med ditt beprövade ställe..
  Pubrock,,ja då är du nog lite för ung,,du hade nog inte dubbelsiffra ens när den musikstilen var som populärast,,men den har ett härligt gung..Haé Kram.

 3. Fina Frun says:

  Jag brukar gilla alla typer av kaffedrinkar, mer än vanligt kaffe. Jag blir nyfiken på Chocolate House´s kaffe…

  Handdukar till kilopris?! Kul idé!

 4. Aurora says:

  eftersom jag inte gillar kaffe i ngn form så förstår jag att kall sådan måste vara botten. Kram

 5. Ingunn says:

  Her selges Starbuckskaffe i små bokser i butikken, dessverre er de ikke gode. Ønsker deg og dine en god helg! 🙂

 6. Sita says:

  Kaffet ska vara rykande hett annars inget att ha. Kram

 7. Roggan says:

  Kul när man hittar något ställe där det smakar bra.

 8. Hebbe says:

  Ja du,,dom som ser dom bakarna borde döpa om sin by till The End..Haé Kram.

 9. Pia F says:

  IceFrappe är såååå gott. Sen ger du mig så bra ideér. Vi flyttar några veckor efter det att vi kommit hem från Alanya. Kanske jag ska leta efter nya fina handukar till badrummet!!!!
  🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Visst är det gott men det ska vara på Chocolate House.
   Ja på ATM har dom massa handdukar i olika färger, med och utan mönster. Det jag gillar är att dom har vanliga vita utan mönster. Svårt att hitta här annars. Jag är inte så förtjust i mönster och färger, vill ha vitt.

 10. Gilla says:

  När det är varmt och vi är på semester, brukar jag mycket gärna beställa Frappé med mjölk och utan socker. Det är både läskande och gott.

  Svar: Det har visst varit mycket strul att lägga in kommentarer i Blogspot ett tag. Så jag har idag ändrat till ett popupfönster för bland annat din skull. Jag gillar ju inte det direkt, men det är flera som ha klagat. Varför begriper jag inte, för jag kan kommentera hos andra, som har samma system som jag har haft. Hoppas att du kan kommentera lätt i fortsättningen.

  Men jag kan inte spara din adress i min blogg, så jag slipper klicka på din adress i kommentare för att komma hit. Jag har ett adressregister annars, så jag bara behöver klicka på namnet till den som har kommenterat. Jag har märkt att det inte går att kopiera hos dej. Det är väl nåt, som du själv har bestämt och det kan jag förstå.

  Gilla

 11. zaq says:

  Thx!men det löste sig, när jag hade bara det inlägget uppe så funka det… annars så, ja det är den adressen…

 12. Magnus says:

  Jag dricker egentligen väldigt sällan kaffe (och då med mycket mjölk och socker) men noterade också att Starbucks kommit till Alanya. Var lite sugen på att prova men med tanke på ditt inlägg så tror jag att vi skippar det.

  • Sand mellan tårna says:

   Vanligt varmt kaffe som latte och så är helt ok men icecoffe är chocolate house mycket bättre. Även deras cappuccionp är ju super god.

 13. Camilla says:

  Haller fullstaendigt med, chocolate house aer baettre! jag tog ocksa en icalatte naer jag var daer, bara blasket! jag hade med mig timur naer jag var daer, inte fick man vaerma upp barnmaten heller. =( de fick inte lov att ha fraemmande föremal eller mat i sin mikro…. pa chocolate house har det funkat utmaerkt!

 14. Ama de casa says:

  Dom är säkert dyrare på Starbucks också va? Namnet ger dom ”rätt” att vara det…

  Haha! Ett kilo handdukar, tack! 🙂

Kommentera