Oj då! Jag har visst trampat någon på tårna

Ja, ni är många som läst detta inlägg. Faktiskt det inlägget som toppar statistiken nu ända sedan jag la in det.

Efter jag hade skrivit det togs länken i min sidomeny direkt bort till detta forum och blogg sen gick jag in för att gå ur forumet. Något man inte kunde göra själv så jag går in på supporten för att höra hur man går till väga. Där ser jag att nicket ”Fritidsresor” skrivit om mig (positivt inlägg) men jag blev bara lack och skrev tillbaka att med tanke på det otroligt korkade mail jag fick av dig har jag ingen lust att vara delaktig i ett så oseriöst forum samt att jag frågade admin (som med all säkerhet är denna fritidsresor också) hur man går ur forumet. Det tog inte 2 sekunder sen var jag borttagen. Gött med snabb service!

Hann även läsa ett inlägg från admin där han i ett inlägg bedyrade sin oskuld och inblandning i detta. Han skrev att han fått ett anonymt mail om att en medlem kontaktar bloggare. Nä, så gick det inte till. Han fick redan på det genom migjag efter att jag skrivit mitt inlägg svarade på det ena av hans mail att jag nu skrivit ett inlägg ang mailet jag fick och därigenom gick han in på min blogg (säkert förväntansfull över all reklam han skulle få för forumet) och läste inlägget. Lämnade säkert min blogg inte fullt så lycklig som när han gick in.

Jag fick ett mail där han skrev…Jag raderade din användare, vill inte bannlysa dig.

Jag svarade… Att du bannlyser mig skulle inte röra mig i ryggen. Är helt övertygad om att det är du själv som är signaturen ”fritidsresor” samt en massa andra av ”medlemmarna” där du skriver under annat namn. Vem vid sina sinnes fulla bruk skulle fråga om donation på ett nystartat forum? Ingen, inte så länge admin inte ber om det för att hålla forumet levande. Trodde verkligen turkietforum var ett seriöst forum men med tanke på metoderna och de fula trix du/ni kör med ser jag det enbart som oseriöst. Kan ju undra vad din tanke bakom forumet är? Tjäna pengar och i bloggen (som inte ger skäl för sitt namn) du har är ju inläggen om bl a Side/Alanya kopierade rent av från turkietresors hemsida. Dessutom verkar du faktiskt inte kunna så mycket om Turkiet som du utger dig för att kunna. Du gned säkert dina händer och log stort och tyckte du var smart när du skickade mailet till mig men jag har varit med alldeles för länge för att gå på något sådant. Där mötte du din överman (kvinna). Jag hann innan du tog bort mig på forumet läsa hur du med näbbar och klor bedyrar din oskuld och inblandning i detta mail. Försök inte slå i mig att du fått ett anonymt mail…du fick redan på detta för att jag svarade på mailet du skickade att nu har jag skrivit ett inlägg och sen såg du det på MIN blogg. Du är lätt att genomskåda!

För övrigt har en tjej på fritidsresors kontor här i Alanya (samt huvudkontoret på både ving och fritidsresor) fått mailet samt inlägget på bloggen. Tjejen i Alanya svarade bara med…IDIOT om ditt mail till mig och dom ska forska vidare i detta. Du kanske klarar dig undan denna gången men fortsätter du med dina fula metoder är det inte bara jag som kommer genomskåda dig och en vacker dag är du borträknad. Jag har dessutom forskat lite själv om dig och du är aktiv på fler forum där du skriver ganska fördomsfullt om utlänningar. Du har t om blivit bannad av moderator på ett forum. Du biter bara dig själv i svansen med dina metoder…

Jag väntade på ett svar och det kom men inte nåt svar jag väntade mig…Ok. Tack för ditt brevinkast.

??? Ingen förklaring, inget bedyrande om sin oskuld, inte ett ord om att det var ju olyckligt att det blev så här. Bara dessa 5 ynka ord.

Sen ser jag på hans blogg (ja, jag länkar till honom, generös som jag är) att det är där han tar upp detta. Aningen förvrängt om man ser till hur jag verkligen skrev till honom men men…

Jag skrev en kommentar till detta inlägg…Haha ja du förnekar dig då inte. Kom jag och rörde om lite i grytan med mitt inlägg på min blogg? Ett sånt inlägg var väl inte det du väntade dig men som jag skrev så är du lätt att genomskåda och DITT IP nummer visar att det är DU och ingen annan som skickade mailet till mig. Jag har ditt ip nummer inte bara i min blogg efter en kommentar från dig utan också i min mail när du dels mailade ang ett samarbete (Han mailade mig några dagar innan ”fritidsresormailet kom” och frågade om jag ville bli gästskribent på forumet vilket jag tackade ej till. Thank god!) samt igår där du tog bort mig på forumet efter min önskan. När jag där svarade dig gav du mig ingen förklaring tillbaka utan tackade bara för mitt mail. Vore inte en förklaring på sin plats i ett sånt läge? Nä just det…sitter man med skägget i brevlådan och VET att man gjort bort sig finns inte mycket att säga. Sen kan du ju börja med att INTE förvränga det jag skrev till dig. Vill du kan jag lägga ut det på bloggen?? Du har satt dig i skiten och gräver dig bara djupare ner haha…Å just det…hur kommer det sig att massa inlägg helt plötsligt försvunnit från forumet och att det även helt bytt inriktning bara sådär?? Kom väldigt lägligt efter mitt inlägg…Men lycka till, en dag växer du också upp och lär dig hur man ska bete sig!”
Räknade inte med att han skulle våga godkänna min kommentar och det vågade han inte heller eller han godkände den men redigerade den och tog bort allt jag skrivit samt mitt namn och bloggadress.

Sen svarar han på den kommentaren…Jag löser diskussioner privat som en vuxen människa och inte offentligt eftersom det rör två personer och inte fler. Varav därför redigerade jag ditt inlägg och vill du kontakta mig så vet du min e-postadress.

Privat ja…Därför han la ut ett förvrängt mail från mig på sin blog och därför han redigerade/tog bort hela min kommentar. Säkert också därför jag fick en sån bra förklaring på mitt mail. (Ok, tack för ditt brevinkast). Han ville väl ge igen för att jag hängde ut honom på bloggen.

Jag svarade på det också men kommer inte exakt ihåg vad jag skrev och har inte sparat det. Däremot tackade jag honom för alla besökare han genererat till mig genom ett inlägg han skrivit på reseforum. Kommer mer om detta längre ner.

Han svarade i alla fall på även denna kommentar även om den också var helt raderad.

Han skrev…Vill du kontakta mig, då är du varmt välkommen att göra det precis som alla andra, via e-post. Var nu snäll mot dig själv med att fokusera på den biten i minnet och låt det sjunka in. Vill du älta detta vidare, varsegod, gör det på din blogg med dina medlemmar men här tillåter jag det inte. Vuxna människor löser intriger mellan två ögon, barn och ungdomar dom löser intriger som du gör med att söka stöd och späda på brasan mer. Men det är klart, driver man en blogg där 100% av medlemmarna gillar vad man skriver, så är det självklart att man postar smörja på sin blogg för att få stöd från sina läsare och späda lite mer eld på brasan.

Men herre gud, det var ju just det jag gjorde men inte fick svar på mitt mail utan det lades ut på bloggen aningen förvrängt. Vuxna människor löser mellan två ögon. Just det!! Men än en gång…han kände sig väl tvungen att hänga ut mig eftersom jag började. Du började så då gör jag så mot dig så det så…

Svarade med att det är väl bättre att ha många läsare som gillar det man skriver än att bluffa som du gör för att få besökare/medlemmar. Å hur kommer det sig att inläggen om Side/Alanya helt plötsligt är borta. Visst kan man låna material från andra men då ska man också enligt vett och etikett länka dit eller skriva en källhänvisning.

Nu till det bästa som fortfarande får mig att skratta gott. Såg igår kväll att jag helt plötsligt fick många besökare som kom in från reseguiden. Jag blev såklart nyfiken och gick in på deras forum för att se om jag kunde hitta en förklaring. Behövde inte leta länge och gissa om jag bröt ut i gapskratt när jag såg detta.

Så, nu har jag rört om i grytan ännu mer. Förlåt mig men sen detta började har jag haft ganska roligt och fått mig många skratt. Å roliga saker (smörja enligt en del) vill jag ju gärna dela med mig av snäll som jag är.

(Uppdaterat kl 15.47…Såg att inlägget på hans blogg som jag länkade till av någon märklig anledning försvunnit. Så det kan bli…Ja, här försvinner inga inlägg genom ett trollslag i alla fall)

This entry was posted in Bloggvärlden, Frågor & Svar, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

16 Responses to Oj då! Jag har visst trampat någon på tårna

 1. Fina Frun says:

  Hahaha, han visste inte vem han gav sig på när han satte hjulet i rullning 😉

  Kram/Fina Frun

 2. Roggan says:

  Ja du, det finns många stolpskott här i världen och vissa kan inte erkänna det.

 3. Caroline says:

  Vilken härva i cybervärlden!
  Sådant som man bara kan skratta åt.

  Ha en fortsatt fin dag!

 4. Johanna says:

  hahahahhaa vissa inser inte när de skall ge upp och då syftar jag inte på dig…
  you go girl!!! 🙂

 5. Johanna says:

  Ja roligheter måste man bjuda på. Det kan man inte hålla inne med….

  Har du fått svar från ving och fritidsresor btw?

 6. Lena says:

  Heja heja! På´n bara ! knäppskalle! Skönt att du fick dig många goda skratt. Ha de gott! Lena

 7. Johanna says:

  sånt tycker jag de borde ta på allvar, det blir inte direkt någon positiv marknadsföring för dem…men i coh för Ving har väll fult upp med Fnulan och alla andra som fick sin semester förstörd!

 8. Johanna says:

  Ja det är inte klokt….men tidningarna har varit hos dem å så…. 🙂

 9. Ama de casa says:

  Hahaha! När jag var liten fanns det en tvserie för barn som hette Modiga mindre män. Här ser jag att den har återuppstått, fast i en annan tappning: Mindre modiga män 😀

 10. Ama de casa says:

  Ps: Jag tycker att du har en fin blogg 🙂

 11. Pia F says:

  Tur du är på hugget!

  • Sand mellan tårna says:

   Att jag är ibland men nu skiter jag i denna soppan med den sopan 😉 Nu får han klara sig själv 😀

 12. hah nu har jag fått skrattat en hel del =) kram

 13. fenixmona says:

  Han visste inte vem han gav sig på…Du har en härligt levande blogg…med liten Alex o massor av härliga bilder! Så ödsla nu inte mer tid åt den mannen! Kram på dig Karina!

Kommentera