Något fel på stranden?

I flera dagar har jag och mamma sett ett par sitta på en hotellbalkong bredvid vårt hus och pressa i den stekande solen.

Där sitter han i den röda ringen (och han ser ungefär lika röd ut). Han är den som sitter där mest och hon kommer mer korta stunder innan hon försvinner in. Ingen av dom ser ut att tycka det är särskilt skönt utan ser mest plågade ut och vem skulle tycka det? Det fläktar inger och solen steker. Regnet som kom i förra veckan kylde ner luften en del men flera dagar med sol har fått luften och temperaturen att stiga igen.

Vi har sett dom varje eftermiddag men inte mitt på dan då vi gått ut ganska tidigt på förmiddagen. När jag nu är hemma idag har jag däremot sett dom (han mest) sitta där hela dan. Med tanke på hur vi bor med bara några steg ner till stranden (eller poolen på hotellet som jag tror dom har) och lika långt för dom undrar jag varför man under sin semester tillbringar dagarna på en varm balkong?

För mycket folk på stranden för dom kanske?

Bilden är från igår.

This entry was posted in Grannar. Bookmark the permalink.

3 Responses to Något fel på stranden?

  1. Ama de casa says:

    Gud så konstigt! Särskilt när det är så nära till svalkande vatten…

  2. Sita says:

    Betala så mycket o inte gå ner o bada. Jag skulle bo på stranden o inte på en het balkong. Kram

  3. Fina Frun says:

    Mycket konstigt. Om man inte kan tillbringa dagen vid vatten, så är det ju bara plågsamt med för hett väder… Har man fördelen att ha havet utanför dörren så klart man ska gå dit!

Kommentera