Bye bye

Nu har jag precis vinkat av mamma som Hasan körde till transferbussen och Alex som hoppat på servicebussen och åkt till skolan.

En vecka går verkligen fort och vi saknar redan mamma. Alex var alldeles glansig i ögonen och såg så ledsen ut när mamma åkte. Nu ses vi inte förrän till jul men tiden går fort och vips så är det jul.

Semestern slut för min del…Lär inte vara sysslolös idag. Har inte gjort ett knop här hemma under veckan mamma varit här så idag kommer snabeldraken får jobba hårt, likaså svabb och dammtrasa, tvättmaskin…

Trevlig resa hem mamma! Älskar dig!

This entry was posted in Besök från Sverige. Bookmark the permalink.

9 Responses to Bye bye

 1. Hebbe says:

  Mors,,Inte så roligt att vinka adjö,,men som du säger det står inte på förrän det är jul..Ja det ser jättefint ut nu när solen kom fram..Jag ska åka till Vreta på Em,,där behövs barnpassning ett par dagar,,då blir det Snoozning..Haé Kram.

 2. attis says:

  Gomorron. Det är alltid ledsamt när man ska vinka av sina nära och kära. Tur att tiden går fort så ni får träffas igen då. Här ska det oxå umgås med snabeldraken idag. Ha en bra dag och jobba inte ihjäl dej.
  Kramen

 3. Fina Frun says:

  Det är jobbigt att vara separerade från de man älskar. Vad bra att du har bloggen, så hon kan följa era dagar med ord och bild, tills ni ses nästa gång.

  Kram/Fina Frun

 4. Yvonne says:

  God Morgona!Förstår att det är ledsamt att vinka av mamma .Men hon kommer snart igen.Du får ha det så bra med snabeldraken.. Kram!

 5. Ama de casa says:

  Men oj, din mamma kom ju ner alldeles nyss? Vad tiden går…

  Det är alltid jobbigt med avsked!
  Kram på dig!

 6. Johanna says:

  Förstår det är tråkigt din mamma åker hem, men det går fort till jul.. rent för fort

 7. Hebbe says:

  Hej, Det blev en grådag i dag,Ja jag ska köra som folk, nu jag tar ett par Snoozdagar i Uppsala,,mysigt..Haé Kram.

 8. eva says:

  Man blir nästan ledsen när du skriver att din mamma åkt. Fy ja en vecka går för fort. Men det blir snart jul som sagt. Ja tiden flyger i väg:)

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det är alltid tråkigt när någon åker men tiden går fort så vips är det jul. Dagarna rullar på…
   🙂

Kommentera