Blev nog inte som dom tänkt sig

Igår fick jag två mail med exakt samma innehåll. Skillnaden på dessa två var att den ena hade avsändaradress fritidsresor och den andra ving.se. Nedan ser ni mailet…

Hej. Mitt namn är Karin och jag arbetar för Fritidsresor Sverige AB. Vi har länge följt din blogg och inte allt för länge sedan fick vi upp ögongen för turkietforum.org. En ung kille med en stor passion för Turkiet som verkligen brinner för det och nu öppnat ett forum, det är något vi gillar. Vi kommer att i ett utkast av vår tidning göra ett reportage om honom, men det är inte bestämt när ännu. Jag skriver på hans forum under min fritid, för jag vill inte skriva under fritidsresor eftersom våra anställda har alla olika åsikter om Turkiet. Det jag undrar är om du inte kan skriva lite om forumet i ett inlägg? Vi är några här på fritidsresor som gillar det forumet och eftersom du har många besökare kanske du kan marknadsföra det forumet lite. Jag önskar att du inte nämner något om reportage i ditt eventuella inlägg eftersom inget är spikat ännu. Utan att du helt sonika skriver om forumet. Soliga hälsningar Karin, Fritidsresor Sverige AB

Hon skriver att dom länge följt min blogg och där var nog tanken att jag skulle hoppa jämnfota och slå volter av glädje över att ett sånt stort resebolag läser min lilla blogg men misstänksamheten var större. Att hon sen tar upp forumet dom fått upp ögonen för och ska skriva om i sin tidning fick misstänksamheten att bli ännu större hos mig och börja skjuta ut som eldflammor. Dessutom skriver hon…att i ett utkast av vår tidning… Det heter i en utgåva av vår tidning…

Hon skriver att hon skriver privat i forumet på sin fritid men ändå skriver hon under med Karin, Fritidsresor Sverige AB. *luktar illa*

Om det nu var så att Fritidsresor skulle skriva om detta forum i sin tidning varför i hela friden behöver dom då mig som reklampelare?

Nä, detta luktar skunk och är det med så fula metoder man kör för att ragga medlemmar till ett forum jag dels är medlem i men lär vara den första att lämna, dels lagt in länkhär på bloggen vilket också kommer försvinna fortare än kvickt. Är inte forumet bättre än att dom måste köra så fula metoder för att få medlemmar är det antagligen inget att ha.

För övrigt har jag vidarebefodrat mailen både till Fritidsresor och Ving (i mailet till Ving frågade jag om dom hade anställda som jobbar på fritidsresor med tanke på innehållet i mailet). Så Karin eller vad du nu heter (Kim kanske?!)…varsågod…här är ett inlägg. Blev kanske inte riktigt som du hade tänkt dig men som man bäddar får man ligga

This entry was posted in Bloggvärlden, Frågor & Svar, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

21 Responses to Blev nog inte som dom tänkt sig

 1. Bra skrivet =) Nu finns bilder hos mig om du är nyfiken. Kram så länge =)

 2. Jag tycker det luktar google translate, spam och falsk marknadsföring lång väg. Har svårt att tro att en svenska skriver så dålig svenska och med så ologiska argument. Ja, många är erbjudanden som en bloggare får…det gäller att sålla 🙂

 3. Ingunn says:

  Bra!! Makan til frekkhet! Har du fått svar fra Ving / Fritidsresor?

 4. Hebbe says:

  Det var det jävligaste,,tur att du är klok och har ögonen på skaft,,det verkar oseriöst lång väg..
  Ja jag ställer mer än gärna upp,alternativet var att hennes gubbe skulle ta ledigt och köra,,men vadå,,jag är ju helledig varenda dag,,så jag kör,blir så även nästa tisdag..Ja det blev jättegott..
  Haé Kram.

 5. Hebbe says:

  Nä jag kollade bara,,men den övre vänstra är läcker,Nissan Juke,ska fundra ett tag till Haé Kram.

 6. Pia F says:

  Höjden av fräckhet, har de ingen skam i kroppen?????

 7. Roggan says:

  De söker upp en överallt, lite otäckt är det.

 8. Ama de casa says:

  Hahaha! Långnäsa till Karin, typ 🙂

 9. Anna says:

  Heja dig!!! Väldigt bra skrivet, att vissa inte skäms!!! Hoppas att du får ett bra svar från Fritidsresor och Ving!!

  Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Ja en kompis här i Alanya skickade länken till inlägget till en tjej på Fritidsresor här i Alanya och hennes ord var…IDIOT. Det forumet känns inte alls seriöst och det förvånar mig inte om den som mailade är samma person som admin.
   När jag gick in på forumet igår för att ta bort mig själv gick inte det. Skulle fråga i supporten hur man gör och så att en med signatur ”Fritidsresor” skrivit något och nämnt mig. Samma som mailade mig då hon skrev under med ”K” som signatur. Jag svarade på det, inte särskilt vänligt utan uttryckte mer hur korkat mail hon skickade mig. Det tog 2 sek sen var jag borttagen på forumet. Såg även att admin skrivit att dom fått ett anonymt mail om att någon mailat en bloggare och utgett sig för att vara från Fritidsresor och där försvarade han sig med näbbar och klor att det där hade dom absolut inget med att göra. Haha, luktar illa allt ihop och med tanke på hur snabbt jag blev borttagen och inte fått en personlig förklaring känns det hela än mer skumt och att det är admin själv som ligger bakom.

 10. jävligt dålig stil att ragga folk…. joda vi har överlevt dagen iallafall..kram

 11. fenixmona says:

  Å´det måste ha varit det jag fick igår, ja inte mailet men en bild om firumet och ett förslag att jag skulle sätta det på min blogg och att han skulle sätta min blogg på sin…Jag tar inte in detta alltså! Fy så fult…Kramiz

  • Sand mellan tårna says:

   NEJ gör inte det! det är bluff alltihop och det är med all säkerhet admin (Kim) själv som skrivit det. Har kommit fram till att flera av ”medlemmarna” är det han själv som reggat. hela forumet stinker. Har fått veta massor om denna personen genom lite luskande så det är INTE seriöst. Jag har tagit bort länken till hans forum och blogg. Bättre då att vara med i Merhaba.se. Magnus där är jätte sriös och en bra kille så länka hellre dit. Kram på dig!

 12. Fina Frun says:

  Bra att du är så skärpt!

 13. Stattinskan says:

  Så många intressanta inlägg du har hunnit göra medan min dator krånglat (varje gång jag ska lämna en kommentar säger min dator att jag har blivit attackerad av ett virus och sedan står den och ”stampar”
  Nåväl … Blev tagen av ditt inlägg om tjejen på stranden! Kan man skylla på ”ung och dum”?
  Hoppas att det ordnar sig med det där forumet. Kan man inte få sådana sidor nedstängda när de beter sig på det här sättet?
  Kramar

 14. Caroline says:

  Nä fy va fullt gjort om det är som du misstänker, tycker iallafall du gjorde helt rätt. Något skumt är det.

  Ha en fin kväll!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det är som jag misstänkte. Jag har ip adressen och det är samma som admin på forumet har som kontaktat mig om samarbete. Något jag tackade nej till redan innan denna soppan, thank god. Nu har han dessutom börjat smutskasta mig på sin blogg men är inte det smartaste som gått i ett par skor då han inte återger sanningen vilket jag lätt kan göra i ett inlägg här men en person som han är inte värd att lägga energi på. Såna sållar jag bort 😀

 15. carola says:

  ja jösses…det är då tur du har huvudet på skaft !..;) det finns idioter även i ”cybervärlden”.

 16. fenixmona says:

  Bra, jättebra att du ryter i!!! Kramiz!!!

Kommentera