Alla 3 fick rätt

Det är ju inte ofta väderrapporterna har rätt. Inte många som säger emot mig på det va? Igår hade vi som ni kanske läst ett riktigt regn och åskoväder som drog förbi här från och till under hela dan.

Hade det inte varit för att mamma är här hade det gärna fått vara samma väder idag men lite trist att bara sitta hemma och shoppade gjorde vi ju igår så jag kollade vädersajterna igår kväll för att se om det kanske kunde bli strandväder.

Vädersajt ett visade på regn.

Vädersajt två visade på växlande molnighet.

Vädersajt tre visade klart och soligt.

Jaja tänkte vi…lika bra att vänta och se hur det ser ut när vi vaknar. Alla tre hade rätt…

I bergen har det sett ut så här hela dan. Säkert regn…

Utöver havet har det legat bulliga moln på himlen hela dan och får väl kallas växlande molnighet.

På stranden där vi var sken solen från en klarblå himmel.

Luften är friskare och klarare men i solen är det hot hot hot *pust*. Vattnet har inte kylts ner efter regnet utan kändes fortfarande riktigt varmt.

This entry was posted in Besök från Sverige, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

14 Responses to Alla 3 fick rätt

 1. Ama de casa says:

  Så bra! För din mamma i alla fall 🙂

 2. Johanna says:

  ojdå, vad komiskt…! 🙂

  Ja det måste verkligen finnas andra sätt än gps 🙂

 3. Hebbe says:

  Hej du,,Ja det är en liten godbit,,hoppas att få träffa den lille i morgon..Ja men då hade du ju chansen att välja vilket väder du ville va i,,men stranden dög väl tror jag..Haé Kram.

 4. Fia says:

  Hoppas bara inte det tänker fortsätta regna nu. Vi åker ner på söndag för en vecka i härliga Alanya och längtar efter sol. =)

 5. Hebbe says:

  Ja precis vad jag redan räknat ut,,stranden alltså…Hoppas det blir en trivsam mysig kväll på Kandelor med god mat o dryck..Haé Kram.

 6. Gilla says:

  Det ser ju lovande ut med vädret vad jag förstår. Kul att läsa lite om Alanya. Vi var där 1998 alltså ett bra tag sen. Det har inte blivit av så mycket med Turkiet, för vi reser mest till Greklands olika öar. Men i våras hamnade vi i Side för första gången och bodde då på hotell Dogan.

  Ja, tvätten tar aldrig slut och värre måste det vara för dej eftersom du har din lille grabb också. Vi är två pensionärer. Men det blev ju lite extratvätt den här gången.

  Vovven är inte vår, utan sambonsa barnbarns. Hon hade en Berner Sennen tidigare, som vi passade åt henne, när hon jobbade. Men han blev bara 4½ år, för han fick en tumör i ena lungan och alla har saknat honom så. Så Baloo är hans ersättare, för hon kunde inte vara utan en vovve.

 7. Stattinskan says:

  Jag gillar dom där ”allt-i-ett-väderpaketen” ;-D

 8. Sita says:

  Skönt för din mor att få sol nu när hon är hos dej. Här har varit sol idag oxå. Kram

 9. Roggan says:

  Jag har alltid trott att politiker och meteoreloger fått samma utbildning.

 10. attis says:

  Hallojs. Vilka härliga bilder. det är roligt att få göra om lite hemma . Man blir ju leds. Går omkring och plockar och flyttar och till slut blir det som man vill. Ha det jättegott.
  kramen

 11. fenixmona says:

  ”Lysande Sickan!!” Jönssonligans replik, dök upp i mitt huvud…det blev ju perfekt! Jag har ju de senaste åren alltid varit nere några veckor i oktober och visst har det regnat då o då, men inte så länge, något dygn som mest och sen har det varit gott igen! Kramiz

Kommentera