Firad

Först måste jag och Alex tacka er alla för alla fina gratulationer till honom på hans födelsedag. Både ni som ringt, grattat på bloggen och på facebook. Tack!

Kl 06.30 imorse. Visst ser han väldigt nyvaken och överaskad ut!

Funderar på vilket paket han ska börja med.

Är man stor kille så får man riktiga pengar i kuvert och inte bara tråkiga insättningskvitton (även om det fanns några sådana också) på att pengar finns insatta i fonder som man får om typ 100 år.

Morgonens skörd. Han var jätte nöjd med allt och fick mycket av det han önskat. Dom där hantlarna ni ser i förgrunden har han tjatat om i veckor. Mina öron trillade nästan av. Kizz påslakan/örngott och kizz badlakan var också en hit, lego som han önskat sig, nintedospel med 307 spel i 1…Lycka!

I skolan blev han firad med skönsång både på turkiska och engelska.

När han kom hem i eftermiddags väntade det här…

Tårta och lite mer paket. Mer lego, deckarbok, ”spargrisbil” man målar själv, tuschpennor, ”kabinväska” till våra flygningar…

Har nu en nöjd kille bredvid mig i soffan.

Förlåt alla om jag inte hinner komma in till er  nu när mamma är här. Att ha mamma på besök är allt annat än semester. Nädå, hon är inte så krävande utan ganska lätt att ha att göra med. Idag har vi varit ute på Alex skola då jag upptäckte att alla kläder jag trodde passade inte alls passade. Några shorts hade en storlek mindre än det paret jag provade på honom så han behöver ny uppsättning. Nu fanns inte hans storlek, kommer om 2 veckor eller nåt. Blev iaf 2 t-shirts. Sen har vi sprungit lite i butiker och båda fick vi handlat lite grann. En brunch på Citirim, en öl på ett annat ställen och middag på Kilim.

Perfekt dag för shopping. Imorse bröt ett rejält åsk och regnoväder ut här så regnet stod som spön i backen och ute hann inte vattnet rinna undan så det var sjöar både här och där och ur brunnslocken stod vattnet som fontäner. Sen kom solen och sen kom molnen igen och en liten skur, sol och moln för att sen precis innan Alex kom hem bört det loss rejält igen. Luften är nu klar och frisk, dryga 20 grader. Skönt!

This entry was posted in Besök från Sverige, Högtider. Bookmark the permalink.

12 Responses to Firad

 1. Veiken says:

  Vilken underbar födelsedag han fick Alex. Underbart.
  Klart du ska passa på att njuta av din mamma när hon är hos dig 🙂

 2. Verkar ha varit en bra dag för er alla även om det inte var ”bästa” vädret. Jag vet att ni längtat efter regn… men kan vara kul att vara ”torr” när man shoppar.
  Ha det så bra och grattis ännu en gång till Alex
  Kram M

 3. fenixmona says:

  Vilken jättefin födelsedag han fick!! Skönt med en urladdning så luften blir fin igen, den kom ju precis lagom hörs det som. Klart du ska njuta av mammas sällskap, bloggen o bloggvännerna går inte ifrån dig. Vi är här! Kramiz

 4. Hebbe says:

  Mors,,Det verkar som det blev en höjdardag för Alex..Klart att du ska ägna tid till din mamma,,bloggen får du ge prio 2..Det ska bli kul att se hur långt bilden kan gå..Haé Kram.

 5. Hebbe says:

  Hoppsan,så han har sådana planer för sin mormor,,en rymning, men det dröjer väl några år innan din mor kommer dit,,toppen att dom sen kommer till rätta…Haé Kram.

 6. Yvonne says:

  God Morgon! En helt perfekt dag för en liten herre.Ska han träna med hantlarna så blir han snart en stor herre,Ja det var en irreterande resa igår.. Ha en bra dag Morgonkram!

 7. Hebbe says:

  Mors,,Äntligen så har du fått ett väderläge som du gillar..Ta nu hand om mamma,Ha en mysig dag.Kramen.

 8. Vilken söt son du har 🙂 hahah, ville han ha hantlar den lilla killen!

 9. Stattinskan says:

  OJOJOJOJ!!! GRATTIS ALEX och grattis till mamma och pappa som har en sån härlig, söt och fin duvunge ;-D

 10. Fina Frun says:

  Stor Grattis kram till Alex i efterskott!
  Vilken toppendag han fick.

  Ha det så mysigt idag med din mammma.

  Kram/Fina Frun

 11. Ama de casa says:

  Oj vad med presenter!!! Skoj för Alex 🙂

  Förstår att du tycker det är skönt med vädret, men lite synd för din mamma – hon är nog mer soltörstig än vad du är… 🙂

 12. Stevie says:

  Säger bara WOW alltså!
  Vilken födelsedag!
  🙂
  http://youtu.be/JZb7bFLu1Cg

Kommentera