Lärt mig något nytt

Ser ni hur bilarna är parkerade? I dubbla rader! Skrattade när jag såg det och sa till Hasan…Schysst för den som är inklämd och vill ut. Han parkerar likadant och stänger in en bil. Jaja, tänkte jag…vem är väl jag att säga nåt om detta. Kommer ut ur bilen och ser Hasan lämna bilnycklarna till parkeringsvakten samtidigt som han betalar för parkeringen.

Aha, är det man gör?!

Vi gjorde vårt ärende och när vi kommer tillbaka är bilen flyttad och står på ett annat ställe. Får nycklarna och kan åka därifrån.

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

3 Responses to Lärt mig något nytt

  1. Sita says:

    Vad fiffigt. Tror inte det skulle funka här. Kram

  2. Ama de casa says:

    Praktiskt! Sådär parkerar dom här ibland också. Fast utan parkeringsvakt… 😀

  3. Fina Frun says:

    Ja men det var ju praktiskt arrangerat!

Kommentera