Det satt fint

Precis hemkommen från en riktig långfrukost upp på ett ställe i borgenområdet.

Utsikten klagar vi inte på.

Frukosten är det inget fel på heller. Stället ägs av ett äldre par och kvinnan gör alla marmelader, röror, olivinläggningar…själv. Marmeladen längst till höger i bild är gjord av melsonskal. Jätte god! Deras barnbarn går för övrigt på samma skola som Alex i klassen under. Lite roligt med maten här är att man även får stekta ägg som serveras i typ små stekpannor utan handtag men äggen kommer aldrig samtidigt som det andra utan oftast när man nästa är klar.

Nu vet jag ju inte vad stället heter. Glömmer alltid kolla men är någon nyfiken på att prova stället så ligger det om man kommer från Kleopatrasidan och kör upp mot borgen och när man kommer där vägen delar sig och vänstra vägen går ner mot centrum igen och högra fortsätter upp mot borgen så är det det första stället på vänster sida på vägen som fortsätter upp mot borgen. Ser inte mycket ut för världen men ett mysigt ställe med god frukost och det är alltid mycket folk där på söndagar.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Familjeliv. Bookmark the permalink.

7 Responses to Det satt fint

 1. Veiken says:

  DET kallar jag frukost! Inte bara maten, utan den härliga utsikten också 🙂

 2. gomo says:

  Vilken god frukost det ser ut att vara .Själv åt jag yoghurt o ägg som vanligt. Inte fy skam med den utsikten heller. Här regnar det idag, men vi haft några fina dagar. Ha en fortsatt bra dag! Puss o kram !

  • Sand mellan tårna says:

   Trist med regn även om jag gärna vill ha lite nu :-). Hoppas solen kommer tillbaka så ni får fler fina höstdagar.
   Puss o Kram!

 3. Sita says:

  Oj det ser mysigt o gott ut. Kram

 4. Ingunn says:

  Jasså, du tar frokost på cafè du også? 😉 Ser kjempegodt ut, marmelade på melonskall kunne jeg tenkt meg å prøve.

 5. Hebbe says:

  Hej duy,,frukost med den utsikten,inte illa,,ja det som finns på bordet ser gott ut oxå..Ja säkert har du hört honom förut,,men inte lagt honom på minnet,,fel typ av musik för dig.Haé Kram

 6. Ama de casa says:

  Det såg verkligen smarrigt ut! En bra start på dagen 🙂

Kommentera