Om en vecka…

…fyller Alex 7 år!

Igår var det en vecka tills mamma kommer.

Alex längtar så till sin födelsedag. Att fylla 7 är stort. Han längtar även efter sin mormor. Hon kommer på eftermiddagen så hon kommer vara här när han kommer hem från skolan och naturligtvis måste hon följa med ut och möta honom när service bussen släpper av honom men han har talat om för mig…

– När jag kommer med bussen och mormor står där ska jag lura henne att hon inte får en kram och inte ge henne den förrän vi kommer in.

Han är ju i den åldern att det är dödligt pinsamt att krama någon inför kompisar. Det vill han inte säga rätt ut utan omvandlar orden lite fint med att han ska lura mormor i stället för egentligen vill han ju inget hellre än att slänga sig om halsen på henne.

God morgon från ett just nu härligt svalt Alanya!

This entry was posted in Alex, Allt & Inget, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

10 Responses to Om en vecka…

 1. Hebbe says:

  Mors,,Vilken vecka Alex har feamför sig,,den kommer säkert att kännas lång för honom..Undrar om han inte kommer att kramas direkt i alla fall..Svaret på bildgåtan kommer snart..Haé Kram.

 2. Hej och godmorgon =) Jo du min äldsta fyller 8 om 4 dagar =) Brukar krama om henne på skolan men hon slingrar sig bort, men dom dagar jag inte kramas ropar hon och undrar varför hon inte fick en kram *skrattar* inte lätt att veta när man får göra vad =)
  Kram på er

 3. Hebbe says:

  Mors..då kan du kolla nu,,endast Carola hade rätt svar..Kramen

 4. Mamma says:

  Hahaha , jag vet ju hur han är så jag har inte förväntat mig en kram inför alla kompisarna i bussen.
  Puss o Kram! Ha en bra dag!
  PS Var o köpte en ny mobil igår, en sån där med touchkontroll. Blev alldeles matt när jag plockade upp den ur kartongen och kastade en blick i manualen, så du vet vad du har att vänta nu, eller hur? 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Ja men så fort vi kommer in kommer du få en bamse kram 🙂
   Jo ja, då vet jag var jag har att vänta men det löser vi (tror jag) 😀
   Puss o Kram!

 5. Fina Frun says:

  Vad mycket kul han har att se fram emot nu!

 6. Åh va kul med besök!! Försår att både du och Alex längtar!

 7. Ama de casa says:

  En tuff sjuåring kramas inte… Tur att din mamma vet vad det är som gäller 🙂

 8. Pia F says:

  God kväll!
  Jag tycker Alex är oslagbar, han har en räv bakom örat. 😀

Kommentera