Ny dag, nya tag

Underbart skön morgon här. Solen är på väg upp över bergen, 24,7 grader. Känns riktigt svalt. Önskar det kunde vara så här hela dan men vädret visar att dom närmsta 5 dagarna kommer vi bjudas på 34-35 grader. Är riktigt trött på värmen nu. Så mycket som behöver fixas och allt hade lätt kunnat fixas på en dag men värmen gör ju att man orkar inte.  Vill bara stänga in sig under ac´n. Tänk så skönt om vi bara kunde få några molniga dagar, då känns inte värmen lika jobbigt men nu ska vi inte gnälla. Det finns alltid dom som har det värre.

Ny dag, nya tag…

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

15 Responses to Ny dag, nya tag

 1. Hebbe says:

  Mors,,ja dom 22 milen är inget det gör jag så gärna,,jag får ju Snooza oxå,,fast överraskade blev dom….För varmt säger du,,ska vi byta väder någon vecka??.Haé Kram.

 2. Här blåser det och regnar spik, inte är det varmt heller, typ 9 grader *skrattar* Men ut måste man, hoppas du får en toppen dag =) Kramen

 3. Aurora says:

  Vi kan gärna byta med dig. Kram

 4. Veiken says:

  Helt sant, det finns dom som har det värre 😉
  Katja är här och hälsar på! Hon är den avmattade orkanen som har besökt USA före oss och hon har med sig blåst och regn i handbagaget!
  GOD morgon!

 5. Anna Karlsson says:

  Ja inte njuter man av detta vädert precis men förstår din tanke på lite svalare väder!! Men det kommer snart! Jag kan kanske prova att packa ner lite regn och storm i bagaget när jag kommer ner!!! Fast det vill jag inte då drabbas ju jag av det så det blir inget med det, och det skulle bli övervikt med kan jag tänka mig, dessa molnen är tunga!!

  Ha en underbar dag!!

  Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Tack, ta gärna med lite regn. Du kan placera det som en skugga över mig 😀 Nä usch, kanske inte ska gnälla så mycket. Rätt vad det är kommer vintern och vi får regn non stop i flera veckor. Då gnyr man över det 😉
   När var det du skulle komma?
   Kram!

   • Anna Karlsson says:

    Jag kommer den 29 sep och åker hem den 12 okt tidigt på morgonen! Blir inte en så lång trip denna gången som jag hade hoppats på men bättre än inget!!!! Ses då!!!! Jag ringer så vi kan ta en lunch i alla fall!!

    Kram

 6. Ama de casa says:

  Hos oss ligger tempen på dryga 30 grader, så vi har det ganska svalt och skönt 😉

 7. fan jag vill också ha sådan värme!! lite avis kan jag väl erkänna nu då…=)
  jo fast jag brukar ju oftast ändra och ändra, jajafår se hur de går med det ..kram

 8. Hebbe says:

  Heksan,,Ja då gör vi så,,ska försöka lista ut hur bytet ska gå till först…
  Grattis di ställde dig överst på pallen igen..Haé Kram.

 9. Ama de casa says:

  sv: Voj, voj… Hur är det med allmänbildningen? Vet du inte vad flappaskor är? Vilken TUR att jag har förklarat det i det här inlägget:

  http://amacasa.wordpress.com/2010/07/25/allmanbildning/

  OBS! Inte att blanda ihop med mellantåisar.
  😀

 10. Johanna says:

  Här har vi storm, glad man inte blåst bort!

  Hoppas datornd in vknat till liv så du kan se klippet 🙂 en mkt bra låt

 11. Johanna says:

  oj vilken usel stavning jag lade inne med idag då haha

 12. Johanna says:

  haha jag kan inte skylla min glömska på värmen ( tyvärr)

Kommentera