Det finns en mening

Gjorde inget med Alex böcker eller det andra igår. Tänkte att jag gör det en annan dag. När jag kom upp imorse upptäckte jag sådär härligt nyvaken så man trevar sig fram till vattenkokaren för att sätta på kaffevatten att vi hade elavbrott (tur man har gasspis).

Jaha…inget bloggande och bloggläsande med andra ord. Satte mig en stund på balkongen och drack första muggen kaffe sen gjorde jag mig en ny och tänkte att jag kan väl likväl börja lite med att namnmärka pennor mm.

När jag sitter där  och skriver Alex på 100 lappar eller så slår det mig att, om det var förra året eller när han gick förskoleklass så fick vi elavbrott en kväll och jag satt i ljuset av stearinljus och namnmärkte allt.

Verkar som det finns en mening med att vi får elavbrott när jag har en hög saker som ska namnmärkas. Nu är iaf allt från bokhandeln märkt. Bara alla 33-43 böcker kvar att plasta in.

Men först några timmar på stranden…

God morgon!

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

6 Responses to Det finns en mening

 1. Hebbe says:

  Mors,,Ja du ser inget ont som inte för med sig något bra..Du får hoppas på ett strömavbrott till,, så du får böckerna inplastade..Men ha nu en fin stranddag.Kramen.

 2. Aurora says:

  Det är fördelen här där barnen får sina böcker till låns medans de gåri skolan. Vill man köpa loss en bok får man förståss. Kram

 3. Eleonore says:

  Visst måste det vara meningen att du får strömavbrott så du får göra allt sånt du annars skjuter upp 😉
  sv: ja den såsen blev riktigt god!

 4. Ama de casa says:

  Perfekt timing med strömavbrotten alltså 🙂

 5. Haha skönt att få det gjort om inte annat! 🙂 Hoppas det inte tog allt för lång tid så ni fick några timmar med sol & bad!

 6. Fina Frun says:

  Det gör du rätt i. Njut av stranden idag!
  Jag kan inte förstå varför böckerna skall kläs in? Ni äger ju böckerna. I sverige måste vi ju bara slå in de böcker som är begagnade och skall gå i arv…

Kommentera