Spånar

Sitter och spånar lite på hur vi ska göra med Alex kalas i år. Vi har ju alla andra år varit på stranden eller ett år var vi på ett ställe i bergen. Känner att det börjar bli uttjatat och i år har jag bestämt att det ska vara ett barnkalas. Det har ju alltid varit många barn på Alex kalas men fyra gånger så många vuxna. Många vänner till oss från alla möjliga länder som är här på besök just denna tiden och dom kommer alltid på Alex kalas. Jätte gulligt av dom och dom är så söta med Alex och han får så fina presenter men jag känner att i år blir det inget med det.

Förra året bjöd vi bara in Şenay från hans klass men i år tänkte vi ta hela klassen samt Sehra från parallellklassen vilket innebär att det kommer väl bli si så där 24 barn om alla i klassen kommer samt 3-5 barn till som inte går i klassen.

Alex fyller på en torsdag men vi tänkte ha kalaset på lördagen eller söndagen där så man slipper ha det en dag när det är skola dan efter.

Vi ska åka och prata med Mc Donalds. Har hört att deras barnkalas här ska vara bra eller om vi tar Playland på Alanyum eller nåt annat. Finns lite att välja på men ponnycluben går bort för där ska Şenay ha sitt och hon fyller ju bara 2 veckor efter Alex.

Får spåna vidare…

This entry was posted in Högtider. Bookmark the permalink.

5 Responses to Spånar

 1. Ama de casa says:

  Varför inte på Burger King? Dom har bra priser har jag hört 😉

  • Sand mellan tårna says:

   Jaaaaaa! Vilken bra idé 😉 Vi får säkert betala för 50 barn trots att det kanske bara kommer hälften. Kalas ju 😀

 2. Veiken says:

  Jag hakar på Ama. Tycker det låter som ett himla käckt förslag! 🙂

 3. Pia F says:

  McDonalds kalas brukar vara uppskattat vad jag har hört. Det är väl samma koncept över hela världen. Det blir säkert uppskattat. 🙂

Kommentera