Dumma BK presonal men…

…det slutade glatt.

Nu är jag inne i en sådan period igen att jag inte alls har lust att laga mat så det har blivit en del äta ute så även idag.

Alex var sugen på chickenburger med krispig sallad som han sa så vi gick till Burger King. Jag beställer 2 likadana menyer samt lökringar och chickenwings. Betalar 29 lira (ca 120 sek).  Medans vi står och väntar ser jag erbjudande dom har på disken om att man kan köpa 2 menyer för 10.75. Något personalen i Sverige ofta talar om när dom har och som jag tycker dom borde göra här också. Det jag just beställt finns med på erbjudandet så jag påpekar detta. Tjejen i kassan ser helt oförstående ut och hennes kollega kommer som säger att det är inte samma. Jo, det är det tyckte jag så jag vill att ni ger mig rätt pris. No, not posible säger hon. Det är det visst säger jag. Bara att ge mig pengarna tillbaka av det jag betalat för mycket (jag skulle bara betala 19). En 3e kollega kommer och där står dom all 3, den ene dummare än den andre. Till slut lacka jag ur och fräste…Ge mig pengarna tillbaka, jag ska inte ha något!

Blir så förbannad. Det är inte första gången dom försöker lura en på Burger King. Dom tror att bara för att man ser ut som om man var turist så kan dom göra hur dom vill. Senast vi var där med Joanne och Senay försökte dom lura Joanne men hon kom på dom. Detta händer ofta, har hört om det ett flertal gånger så det gäller att vara på sin vakt när man handlar på bk och varför var det not posible att ge mig rätt pris?! Det gick ju bra att ge mig alla pengar tillbaka.

Ledsen Alex sa jag men du får ta hamburgare på Tadim. Inga problem tyckte han som också tyckte dom var dumma på bk.

Till Tadim styrde vi stegen och där mötte vi en av våra holländska vänner så vi slog oss ner vid hennes bord sen kommer en av dessa trevliga svensktjejer förbi och slog sig ner en stund. Vi fick god mat (hamburgare och pizza) i magarna till ett billigare pris än på bk samt trevligt sällskap.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

24 Responses to Dumma BK presonal men…

 1. Ama de casa says:

  Fy vad ruttet! Haaaatar när folk försöker luras på det där viset. Helt rätt att gå därifrån!

 2. Mamma says:

  Dom visste nog inte vad dom gav sig in på när dom försökte ”blåsa dig” 🙂
  Och Tadim är ju inte fy skam – dom har ju jättebra mat och får man dessutom trevlig sällskap så……….
  Puss o Kram

 3. fina frun says:

  Näe vad dumma de var! Tur att Alex var förstående och lika gärna åt ngn annanstans.

 4. Veiken says:

  Jag har en kompis vars pappa var hovmästare på Game Port för länge sedan. Dom hade en post på notan som hette GDG (Går det så Går Det)
  Det var en post man kunde hitta på notan sena, våta kvällar! 🙁 Det osar lite GDG om BK hos er tycker jag!

 5. Veiken says:

  Går Det så Går det, ska det vara 😉

 6. Bra att du gick därifrån, gjorde du helt rätt i!! Där får dom för att dom försökte lura dig!

 7. Hebbe says:

  Vilka gangsters,,du gjorde klokt som gick därifrån..Ja du orten jag söker är väl mest känd för Surströmming och Löjrom..Haé Kram.

 8. Emma says:

  Jo tack! Jag köpte glass på burger king själv i alanya när vi var där i år… Det var på näppen att dom lurade mig med men icket. Bad om kvittering på turkiska och vips så fick jag resten av växelpengarna…

 9. Hebbe says:

  Okidoki,,då lämnar du Walkover..Haé Kram.

 10. Lena says:

  Bedrövligt är ordet! Korta i huvudet som inte förstår att det sprider sig !? Dessutom läste jag i en annan blogg från en tjej som bor i Alanya som råkade ut för samma sak på BK! hälsar Lena som fick laga mat idag också……..Ser fram emot lördag då vi åker till Bodrum en vecka ! Bara bli serverad mat , mycket skönt!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja visst är det bedrövligt och jag har hört flera råka ut för samma. Detta är ju nåt dom satt i system men en dag slår det tillbaka mot dom själva.
   Åhhh, Bodrum ska vara så fint. Önskar dig en härlig resa!

 11. Ingunn says:

  Er de stokk dumme i hodet?? Hva mente de at plakaten betydde? Tøft av deg å gå derfra.

 12. Emma says:

  Ja, jag såg det! Det var inte alls så förut 🙁 Sjuka är att hur jag än gör så blir det mer eller mindre så… Fattar inte varför. Haha

 13. Pia F says:

  Bra att du gick, det är sorgligt att inte rätta till saker när man har ett service yrke. Rätt ska vara rätt.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja när jag vet att jag har rätt, att dom medvetet försökte ta mer betalt och sen vägrar rätta till det blir jag förbannad. Rätt ska vara rätt precis som du säger 🙂

 14. Johanna says:

  Det finns en överraskning hos mig i ett inlägg hos mig. Du kommer absolut uppskatta det! Någon har skänkt dig en extra tanke!

 15. Kashaya says:

  Helt rätt att gå därifrån, är servicen så dålig så ska man fan inte gynna dem.

 16. Väldigt dålig stil…
  Jobbar ju på MAX och skulle aldrig bete mej så mot en kund.
  Skönt att ni gick därifrån.. rätt åt dom.
  Kram M

 17. fenixmona says:

  Förstår att du blev förbannad! Ibland måste det bara få lov att koka över! Bra att du gick därifrån! Kramiz

 18. Stattinskan says:

  Inte nog med att de försöker lura er – de slösar med er tid också! ”Idiotas”

 19. Eleonore says:

  Förstår att du blev arg där, trist när de ska försöka lura en! Bra att du gick därifrån 😀

 20. Monika says:

  Öööh ok, jag vill inte försvara någon men jag själv har aldrig råkat ut för något liknande. Varken på BK eller på ngn market… Får alltid varenda kurus tillbaka! Och betalar alltid normala priser!

  • Sand mellan tårna says:

   Nä, jag har inte sagt att alla råkar ut för det men det är ofta dom medvetet försöker luras. Särskilt på bk vid aquapark. Har aldrig varit med om det på t ex Alanyum.

Kommentera