Ingen åtgärd

Så var vi hemma från tandläkaren. Ingen åtgärd just nu. Som hon sa så var inget annat skadat, det var inte vasst och då tanden fortfarande växer är det bättre att vänta ett tag och återkomma om ca 3 månader så kan hon då slipa ner. Hon penslade på sånt där gott gott med banansmak som Alex säger. Samma som dom penslar på i Sverige. För övrigt tyckte hon att han har mycket fina och välskötta tänder.

Så här fint har tandläkar kliniken det utanför entrén. En tand gjord av vita små stenar.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ingen åtgärd

 1. Hebbe says:

  Hej du,,skönt att det inte var värre med tanden,,där behöver man inte tveka om vad som gäller,stor tand vid entrén..Jag har ett riktigt hej o hå väder,,sol några minuter sen mulet en stund osv.menvarmt+23 och ingen sol just nu.Haé Kram.

 2. Jo hoppas på lite regn som kan ladda ur luften lite. Men sen kommer värmen tillbaka igen! Just nu är jag lite uttråkad på solen och hettan och önskar bara lite mysigt regn. En dag räcker sen kommer jag längta efter solen igen!

 3. Ama de casa says:

  Det är ju bra att inte själva tanden var skadad. Ja, innandömet menar jag.
  Hoppas det blir bra sen när hon fixar till den.

 4. Pia F says:

  Tur att det inte blev värre. Är det en mjölktand som man slår i så ska tandläkaren alltid röntga för den permanenta tanden som ska komma kan ändra färg och bli svart.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det var ju synd att det var just en av de nya tänderna men det kommer bli ok när dom fixar till det och det är inget som syns väl.

Kommentera