Hur tänker jag??

Jag vill frysa och blir riktigt avkyld. Ser fram emot en kväll/natt i bergen på nightsafarin. Det är alltid lite svalare där uppe i bergen även mitt i sommaren och här nere är ju kvällar och mornar ganska så behagliga nu så i bergen kan det nog vara lite småkyligt.

Samtidigt som jag vill frysa så hatar jag att frysa och har lagt ner tunnare koftor till både mig och Alex samt ett badlakan som i första hand är för att sitta på i jeepen. Lädersäten så det blir så klibbigt och varmt annars men även att slänga runt benen om man fryser.

Så hur tänker jag? Normalfuntad eller? Vill en sak som jag egentligen hatar…

Blir nog bra…

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt, Utflykter stora som små, Väder. Bookmark the permalink.

11 Responses to Hur tänker jag??

 1. Aurora says:

  kan förstå dina tankebanor. Och huvudsaken är väl att du tänker över huvudtaget. Kram

 2. karin says:

  Hahahahah:). Roligt inlägg

 3. Ama de casa says:

  Jag förstår dig fullständigt!
  🙂

 4. Fina Frun says:

  Hahaha, jag kan förstå att det kan bli skönt att bli avkyld, få känna sig lite sval. Som omväxling till hettan.

 5. Carina says:

  Det blir jätte nice. Passa på att njuta. kram, kram Carina

 6. Ingunn says:

  Jasså, du vil fryse? Velkommen til Sarpsborg! 🙂

 7. fenixmona says:

  Tja, det kanske har med relativitetsteorin att göra även detta…man kan ju också säga att för mycket o för lite skämmer allt…Jag älskar också värme, men det KAN bli för mycket…fast när man fryser igen då har det ju gått för långt åt andra hållet…Igår var det varmt här hela dagen fast regnet öste ner! Kramiz

 8. Skrattar, låter helt normalt tycker jag =) Eller så är det för att jag är likadan, så antingen är vi lite förvirrade båd två *hihi* eller så är det så för de flesta. Stor kram härliga du

Kommentera