För mycket av det goda

Vaknar 7-8 tiden i stort sett varje morgon. Vaknar den tiden för att jag är utsövd antar jag. Hyfsat svalt och skönt på mornarna nu, just nu dryga 25 och lite vind. Några muggar kaffe sen har man lite energi till att ta tag i saker. Efter det slår tröttheten emot en.

Denna värmen gör att man är konstant trött och det känns som jag skulle kunna sova 24/7. Värmen suger ut all energi och det är grymt frustrerande. Känns som man går i en dvala och i nåt zoombie liknande tillstånd. Varken kropp eller hjärna fungerar som den ska.

Tyvärr ser det ut som vi kommer få leva i den här zoombie bubblan ett tag till. Ser inte ut att svalna av på ett tag. Idag ska det bli 35 grader, imorgon 37 sen fortsätter det så dagarna framöver med 36, 36, 35…grader.

Sol och värme i all ära men…

Man kan få för mycket av det goda!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

10 Responses to För mycket av det goda

 1. Hebbe says:

  Mors,,Tror jag det,,att värmen kan ta knäcken på en..då är jag lite lyckligt lottad som har grader som far upp och ner,,,utom på vintern förståss,,gillar inte när det blir för kallt..Haé så bra du kan i värmen.Kram.

 2. Sita says:

  Känns som jag är lite avis på dej, men den värmen vill jag inte ha för jämnan. Några dagar ibland. Kram

 3. Ruth i Virginia says:

  Nää, långa värmeböljor (vem kom opp med det ordet förresten?) tar kål på energien.
  Man orkar inte göra nånting. Intet under att sydstaterna inte ville ge opp sina slavar!
  Bommullen måste ju plockas. 🙂

 4. Hebbe says:

  Hej du,,ja lustigt att dom som inte går att äta,dom svamparna är vackrast..Ha en skön dag på stranden.Kramen.

 5. Ingunn says:

  Oi… Jeg er glad i varmen men det der var litt VEL varmt. Synes varmen i Alanya er så trykkende, den er så våt og klam på en måte. Liker bedre den tørre varmen i innlandet jeg.

 6. Ama de casa says:

  Jag förstår preciiiis hur du menar! Men här i Spanien har det lugnat ner sig lite i alla fall…
  🙂

 7. Pia F says:

  Förstår att man inte orkar med värmen alltid när man bor där för jämnt. Men man blir trots allt lite sotis, här är hösten redan kommen och det känns som om någon lurat oss på sommaren. 🙁

Kommentera