Regn

Nej Nej, det har inte regnat här men jag har drömt om att det gjort det. Det har öst ner! Kan vara för att det pratats en del om regn. Alla här vill ha lite regn snart, det har regnat hos Ama de casa i Spanien och förra året den 1a september regnade det här. Allt detta prat om regn gjorde väl att det till slut smög sig in i mina drömmar. Det var en härlig svalkande dröm. Vaknade sen till verkligheten med en klarblå himmel, strålande sol, 28,3 grader så det får bli blött genom ett dopp i havet.

Nån mer som drömt roligt inatt är Alex. Har vaknat av att han skrattar högt och ljudligt. Måste fråga honom sen när han vaknar om han kommer ihåg vad han drömde.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget, Väder. Bookmark the permalink.

8 Responses to Regn

 1. Hebbe says:

  Mors,,Ja det är verkligen skönt med den stora tystnaden..Du kanske saknar regnet,det är därför som du kanske drömmer om det..Alex drömde väl om sin affärsverksamhet här om dagen,,därav skrattet..Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Ja det ser lustigt ut,,men bilen står närmare kameran så perspektivet blir lite galet..stugan är minst 15 kvadrat..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Ja ,jag tror nog han skrattade hela vägen till banlen.Haé Kram.

 4. Härligt att vakna till en blå himmel =)
  Hoppas dagen fortsätter så…kram

 5. fenixmona says:

  Kommer sällan ihåg mina drömmar, tyvärr, men drömmer gör jag!
  Hade ingen aning om att det fanns fästingar även i Turkiet, där ser man! fast här kryllar det av de små vidriga äckliga djuren…jag plockar bort från min kisse varje dag nästan. Vi bor också i det område som har mycket TBE-fall…Så nu har vi gjort vad vi kan i alla fall för att skydda oss. Sen har vi ju kroppsinspektion efter varje skogsrunda för Borrelia kan vi inte skydda oss mot. Kramiz

 6. Ama de casa says:

  Här är solen tillbaka, men tempen har sjunkit sen regnet igår – behagliga 23 grader just nu. Skönt!
  🙂

 7. Ingunn says:

  Jeg er enig med Hebbe, han drømte nok om sin karriere som businessmann. 🙂

 8. Aurora says:

  Så du oroar mig. Jag vill inte ha regn vid mitt besök. Gärna en liten åskskur men absolut inte dagsregn. Alex var nog i havet och busade. Kram

Kommentera