Favorit i repris

En kompis från Sverige kom inatt med sin man och deras två barn samt svärföräldrarna. Ingen ville gå på hamam mer än hos och vad gör man inte för sina vänner?! Ställer upp såklart så jag följde med henne. Kan inte påstå att det var någon jätte uppoffring.

Vi var där ganska tidigt så inte mycket folk hade hunnit komma och vi fick super bra service. Då jag var där i söndags fanns det inte mycket (läs inget) att skrubba av på mig så när killen som skrubbade mig började ta i tills han blev blå i ansiktet kunde jag inte hålla mig för skratt. Han skrubba och gnodde och hade nog gett sig den på att lite måste väl ändå gå att få bort. Det riktigt sved i skinnet men skönt var det.

Å massagen ska vi inte tala om. Den brukar vara bra men idag var den bästa jag fått på länge. Helt underbart!

Men nu får jag nog hålla mig borta från hamam nån månad eller så så jag hinner bli lite skitig igen.

This entry was posted in Besök från Sverige, Lyxhustruliv. Bookmark the permalink.

2 Responses to Favorit i repris

  1. Stevie says:

    http://youtu.be/3h_P-Ueo5k0

    lskar denna, ren medelhavs känsla

  2. Ama de casa says:

    Jag tycker det låter riktigt, riktigt läskigt. Skulle inte ens vilja testa… Men å andra sidan gillar jag inte ens massage.
    🙂

Kommentera