Slut

Igår slutade ramadan och därmed är fastan över. Vet nästan ingen som fastat i vår närhet, tror en fastade. Nu kommer şeker bayram. Något Alex sett fram emot och längtat efter då det innebär godisjakt.

Han ska först hem till Umut och de ska gå och knacka dörr i vårt gamla område, sen ska han till kontoret och där brukar han vara lyckosam för en sväng in där innebär påfyllning i plånboken då grabbarna brukar ge honom en slant var. Sist blir det väl en runda i vårt hus. Så han kommer inte behöva gå hungrig idag heller.

Han är redo…

Redan igår kväll la han fram kläder han ska ha på sig idag. Man kan ju inte se ut hur som helst. Han valde med omsorg. Hörde hur han stökade runt i sina byrålådor (som jag nu kommer behöva ställa iordning) sen la han allt på sin säng. Han visade mig vad han valt och talade om för mig…

– Detta ska jag ha på mig imorgon och säg inte till mig att något inte passar ihop för jag har bestämt mig.

– Alex, det blir jätte fint. *önskar han kunde ta något annat än Slash t-shirten*

This entry was posted in Högtider, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

5 Responses to Slut

 1. Stattinskan says:

  Haha – kan tala om för dig att du NU har fått en försmak på vad som komma skall 😉 Vänta du bara … ;-D
  Gomorron C

 2. Ama de casa says:

  Godisjakt… DET låter toppen, det! Fast jag har svullat i mig så mycket smågodis i Sverige så jag klarar mig en stund 😉

 3. Sita says:

  Så kul med godisjakt. Toppen för killarna. Kram

 4. Pia F says:

  Klart att godisjakten hägrar. Dessutom verkar Alex vara en bestämd kille som vet vad han vill.

Kommentera