Härligt Härligt

Igår tog jag, Alex, Joanne och Senay oss till ett ställe i Dimcay. Där spenderade vi hela dan. Blev både lunch och middag där. Jag och Joanne hade det lugnt och skönt medans barnen hade så roligt tillsammans. En perfekt dag.

Det var t om molnigt större delen av dagen, varmt som bara den men skönt med moln ändå. Tror t om det kom 3 (!!!) regndroppar på oss. Idag var ju dan det ev kunde bli molnigt och regn och det har tydligen regnat här tidigt i morse hörde jag av vänner som är morgonpigga. Då det var redan vid fem tiden missade jag det och sov mig igen den 5 minuter långa regnskuren. Molnigt när vi kom upp men nu är det blå himmel igen och varm.

Lite bilder från igår…

Här roade barnen sig med att hoppa större delen av dagen.

Det blev fisk till lunch och…

…kyckling till middag.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

8 Responses to Härligt Härligt

 1. Ingunn says:

  Så herlige bilder, det er så flott i Dimcay. Jeg synes ungene har blitt så store jeg, plutselig har de skutt i været. Pass godt på denne tiden, en morgen våkner du og oppdager at du har en tenåring i hus. 🙂

 2. Mamma says:

  Va härligt det ser ut! Var ligger det stället? Är det längre bort än där vi brukar va? Vi kanske kan ta en sväng dit när jag kommer ner? Kan vara skönt att bada när man är i Dimcay utan att förvandlas till en isbit 🙂
  Puss o Kram hela dan!

  • Sand mellan tårna says:

   Det är det första stället man kommer till så det är inte långt. Klart vi kan ta en dag där 😀 Mysigt! Annars kan vi ta det stället vi var på då Alex ställde sig upp utan stöd för första gången. De har också pool ju och det ligger bara lite längre fram.

   Puss o Kram!

 3. Ama de casa says:

  Såg fantastiskt skönt ut! Det är inte alls så dumt med moln, bara det inte blåser för mycket 🙂

 4. Lena says:

  Avundsjuk……jag är så avundsjuk! Så härlig dag och inte minst god mat! Här är höst nu kom fortare än jag bett om ! / Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det var så skönt och maten där är jätte god. Trist att hösten kommit redan även om jag tycker hösten är mysig. Kan ju hoppas sommaren inte är helt slut hos er. September kan ju bjuda på fina dagar,
   Ha det så bra!

 5. Pia F says:

  Fina bilder och vilken mat!

Kommentera