Isbit

Jag brukar sätta ac´n i sovrummet på sleep. 30 minuter (24-25 grader) så stänger den av automatiskt. 2-3 gånger per natt brukar räcka. Vet att jag vaknade inatt nångång och satte på den. Är ju halvt medvetslös när jag gör det men vet var knapparna sitter så även halvt sovande kan jag ställa den på 30 min. Tydligen inte inatt.

Vaknade lite över 6, frös och kände mig som en isbit. Hör och känner att ac´n är igång. Tar fjärrkontrollen och tittar hur länge det är kvar innan den ska stängas av. Då är den inte inställd på sleep och har antagligen gått några timmar. Vet inte alls var klockan var när jag satte på den. Det var som en frysbox i sovrummet.

Nästan 30 grader ute redan så jag tinade snabbt upp bara jag kom ut från sovrummet.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

5 Responses to Isbit

 1. Sita says:

  Regn o +14 grader här. Är INTE alls avis. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,ja så kan det gå,om man inte är helt vaken…Ja hoppas dom blå druvorna hinner mogna,dom gröna är bara som kapris än..ja jädrar så hög den var..Haé I Värmen.Kram.

 3. Fina Frun says:

  God Morgon på dig! Blir det något badande idag?

 4. Ama de casa says:

  Där vi är nu behöver vi ingen AC, och det är sååååå skönt 🙂

 5. Hebbe says:

  Hej du,,ja då grattar vi din mamma och min systerdotter då..Haé Kram.

Kommentera