Dessa turister

Som jag skrivit om innan har vi ett gäng hotell runt där vi bor. Mycket får man se och bara idag, nu på eftermiddagen har jag sett 3 pers som ställer sig helt ogenerat på balkongerna och tar av badkläderna sen står dom där i godan ro och lugnt hänger upp badkläderna på tork som om dom befann sig mitt i urskogen med 10 mil till närmsta granne.

Skulle jag ta kort på alla näckande människor skulle jag fortare än kvickt ha ett helt album.

Nu kan man ju tro att jag inte gör annat än att spana på folket på hotell balkongerna runt omkring men det gör jag faktiskt.

Japp, jag…jag…jag…

Äsch, det är liksom oviktigt…

This entry was posted in Grannar. Bookmark the permalink.

9 Responses to Dessa turister

 1. catrin says:

  Ja man får ju tänka på att det är tätt emellan husen i Alanya o skyla sig lite när man är på balkongerna. Vad har ni för Hotell runt er? Vi bodde på Sunny Hill sist o det var en go lite backe upp eller trapporna för den delen oxå, men man fick ju motion o många steg på stegräknaren. Dem bullarna var det inget fel på. Fick du några kvar när grabbarna fick se dem? Ha det gott i värmen.

  • Sand mellan tårna says:

   Vet inte vad alla hotell heter som ligger här omkring men det är det gänget som ligger på den lilla gågatan som ligger om man går in mellan Kilim rest och Sedir. Mola hotell ligger på den gatan bl a sen vet jag inte alls vad resten heter.
   Å ja hotellen och husen ligger ju tätt tätt så man kan inte ungå att se även om man försöker.
   Vi bodde innan ännu en bit upp från Sunny hill i vår gamla lgh. Uppe vid Bella Vista så det var inte ofta man gick hem. Ner däremot gick bra 😀
   Mmmm bullarna blev riktigt goda och Alex och Umut fick i sig ett gäng var.

 2. Sita says:

  Man kan ju inte rå för att man tittar ut ibland. Tänk om dom kunde läsa här, då gjorde dom inte så. Kram

 3. Aurora says:

  jag lovar att inte näcka när jag åker ner 25/9. Kram

 4. Anna says:

  Ha ha villken syn!! 🙂
  Att dom inte skäms??
  kram

 5. Catarina says:

  Inte mycket hyfs o stil på vissa kan man ju lugnt säga, folk bär sig verkligen åt lite hur som helst utan en tanke på var de befinner sig…. hat sett lite för mycket här i Alanya för att bli särkilt chockad egentligen – men jag blir ändå rätt så ”störd” av vissas beteende och obefintliga hänsyn.

  • Sand mellan tårna says:

   Nä chockad slutade man bli för länge sedan. Nu höjer man knappt på ögonbrynen över hur folk beter sig.

 6. Pia F says:

  Jag tror att Sunway ligger ungefär mitt emot dit ni flyttat. Vi har bott där ett år i oktober, då var det lugnt, men det sägs att där är världens hålligång under sommarmånaderna. Måste vara jobbigt,man tröttnar väl på alla tokstollar när man bor där för jämnt.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det gör det kanske. Tycker inte det är så mycket liv faktiskt. Ibland har dom liveunderhållning men de håller inte på länge på kvällarna. Vid 22 är det oftast tyst så det stör inte.

Kommentera