Så var det fixat

Så där…Nästan 1 vecka sen vi kom hem och nu har dom fixat vårt svt world så nu kan jag se svenska nyheter igen. Tur det finns internet och sen har vi alla nyhetskanaler som bbc, cnn, euronews…så man kan hålla sig up to date men att titta på svenska nyheter är ändå speciellt.

Alex är eld och lågor…Äntligen kan ha se Bolibompa igen. Vi har även alla barnkanaler…disney chanel, disney junior, cartoon network, jojo…där dom visar hur mycket som helst men det är ändå Bolibompa som är favorit kanalen.

Av någon anledning strular alltid svt world efter att vi varit borta. Denna gången var det boxen som det hänt något med så dom kom med en ny box. Gjorde inget alls då den nya boxen är hälften så stor som den gamla, mindre dammig och finare att titta på.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

4 Responses to Så var det fixat

 1. Sita says:

  När åskan slog sönder vår box så fick vi en exakt lika dan. Kram

 2. fenixmona says:

  Inget ont som inte har något gott med sig! Bra att det blev en mindre platsbesparande box. kramiz

 3. Hebbe says:

  Mors,,ja Bolibompa tror jag alla barn gillar,,Moa kollar på Disney Channel,Mickeyr Playhouse.Ja dom lovar en fin dag i dag,kanske upp mot +20,,Haé Kram.

 4. sandra says:

  Hej! Undrar vart du fixar svt world? och vad kostar det? 🙂

Kommentera