Måndag

Så var det måndag igen. Skolstart i Sverige för de barn som inte redan börjat. Exakt en månad kvar till Alex fyller 7 år. Joanne och Senay kommer tillbaka från England där dom varit ett par veckor för att kyla av sig lite samt att dom varit en sväng till Mallorca. Ska bli kul att träffa dom igen i veckan och få höra hur dom haft det.

Solen skiner, himlen är blå, 27 grader och det fläktar skönt.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

2 Responses to Måndag

  1. Hebbe says:

    Mors..Jo det blev en fin söndag,efter allt regnandet..Alla småkryp är läskiga säger Moa..Ja att sitta på den bryggan en solig dag är härligt.I dag hänger regnet i luften igen,inte tycka om.. Haé Kram.

  2. Sita says:

    God morgon. +13.5 grader o disigt här. Inte en blå fläck på himlen. Kram

Kommentera