Får gå till stranden men…

Hasan och Alex var iväg och hämtade Umut för en stund sedan. Jag sa till Alex att fråga om Umut får följa med till stranden och att han i så fall ska ta med sig ombyte så han kan byta om när vi kommit hem hit och dom duschat.

Dom kommer upp och Umut har badkläder med sig och får följa med till stranden men inte bada. Varför? Jo, han har ett vanligt litet hälsosamt skrubbsår på knät (som är nästan helt läkt, sitter en liten skorpa på). Flera år sedan jag såg Alex knän helt utan skrubbsår. Ok om det varit ett öppet sår men det är det inte och lite salt vatten har ingen dött av. Så att gå till stranden och inte bada går ju inte, ska bli 36 grader här idag. Det om något skulle ta livet av en. Alex skulle inte kunna hålla sig från att bada, inte jag heller så skulle Umut sitta där själv då under ett parasoll?

Nä, så dom får vara här hemma och leka i stället. Jag ska se om jag kan lämna dom själva 15 minuter. Tänkte springa ner på Migros och handla lite. Ligger ju bara några steg bort så det ska nog gå bra.

This entry was posted in Inte alltid roligt, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

5 Responses to Får gå till stranden men…

 1. Ia says:

  När jag var liten så fick man nästan order om att bada om man hade skrubbsår…saltvatten var det bästa man kunde ha på ett sår sa mormor 😉

  Kul att se Dig tillbaka 😀

 2. Sita says:

  Varför i helsike fick han badkläder med då om han inte får bada. Tokig mamma han har. Tvärs om alla andra. Kram

 3. Ingunn says:

  Herregud…. Snakk o overbeskyttende, stakkars unge.

 4. Pia F says:

  Stackars kille,saltvatten läker såren fortare.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det talade Alex om för honom för det säger jag alltid till Alex att saltvatten är bra men Umut protesterade högljutt…nääääää !

Kommentera