Blir varmt idag också

Termometern visar redan på 30 grader. Himlen är helt molnfri. Solen steker, träden vajar lite svagt i den lilla vind som kommer.

Jag hade tänkt att ett dopp i havet hade varit gott men Alex har andra planer. I förrgår var Umut här och lekte. Fullt ös i 8 timmar och tydligen hade dom bestämt då när Umut blev hemkörd att vi leker i övermorgon igen så det får bli en hemmdag. Jag får väl roa mig med att städa och försöka tömma den bottenlösa tvättkorgen. Hade gärna tagit med båda barnen till stranden men en gång när Alex frågade Umut om han fick gå dit svarade han nej. Inte på dan i alla fall, då är det för varmt men sent på em/kvällen får han gå ner. Det kommer jag ihåg från när vi bodde grannar med dom. Umut fick inte vara ute och leka på dan eller gå till stranden pga värmen. Ska ändå höra med hans mamma igen om han kan komma med någon dag.

 

This entry was posted in Allt & Inget, Väder. Bookmark the permalink.

One Response to Blir varmt idag också

  1. Hebbe says:

    hej du,,gissa om jag gärna vill byta väder med dig,,dina sysslor får du ha kvar..Haé Kram.

Kommentera