Bara varmvatten

Jippi eller inte…Vi har inget kallvatten. Endast varmvatten och det är det som finns i tanken på taket. Som tur är har vi en stor tank så det lär räcka ett tag. Vet inte vad som är felet men det är tydligen problem här omkring i området. På kontoret har dom inte heller vatten. Så tvätt och diskmaskin får vila tills vattnet kommer tillbaka. Hoppas det kommer innan kvällen annars får vi gå smutsiga för att duscha i varm vattnet gör jag inte. Det är skållhett och går inte att duscha i. Som svabbvatten till golven går det ju bra så helt undan sysslorna kommer jag väl inte idag.

Ska ta tag i det nu medans Alex och Umut roar sig på hans rum.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bara varmvatten

 1. kaffehörnan says:

  Tingeling
  Hur har du det, hoppas de kommer bums
  kram

 2. Emma says:

  Vanligtvis är det ju tvärtom… Men aldrig det man själv vill ha! 🙂

 3. Emma says:

  Hehe, så bra 🙂

 4. Ama de casa says:

  Diskmaskin… Den som ändå hade diskmaskin… Kallvatten, det kan man däremot klara sig utan.
  😀

Kommentera